oxi
Ma ne, zapravo se drzim niche u zadnje 2 godine i isključivo sam njih kupovao. Dizajnerski su generični, jako isfurani i većina je meh, izuzev malog postotka koji je zapravo dobar ali ekipa onda navali na njih pa svaka druga osoba miriše na sauvage, le male, most wanted, myself i još par (a i svaki tiktok preporučuje doslovno jedne te iste navedene pa eto razloga). Mislim da sam samo jedan dizajnerski kupio u zadnjih par godina.
Tražio sam prije par tjedana nešto za jesen i obišao par niche trgovine ali ništa mi nije bilo po ukusu pa sam se zato odlučio na blind buy Khamrah (Shaghaf sam probao ranije kod frenda pa sam znao da mi je dobar), ispostavilo se kao vrlo opravdan hype pa me povuklo da uzmem još par (tu sam kriv). Prvi blind buy u životu a budući da su 20-35€ svaki, nije mi tako teško palo pogotovo jer su unisex pa ako se već meni ne svidi vjerojatno nekom drugom hoće. Ima možda još koji da su mi ostali na wishlistu ali o tom po tom, mislim da neću više impulzivno kupovati arapske, pogotovo ne na slijepo.
Svakako je idući na listi MFK ili Initio, oba isprobana tako da nema šanse da na slijepo dajem 250-300€, ovo sa Lattafom je bila samo jedna kratka avantura.