kauboj kupuj sempliće jer doć ćeš u situaciju kada bacaš novac bezveze, pogotovo sa blind buy.
Kad sam se selila prije dvije godine došla sam do saznanja da imam problem baš sa parfemima jer izbrojala sam 74 bočice a nisam niti jedan ispraznila (iako kupujem od svoje neznam, 24te godine), nego uvjek je bilo traženja "the next best thing". To mogu i zahvalit sebi i gledanju tih influencera ili kako ih sad zovem, prodavača rabljenih auta s tim njihovim videima gdje nadrobe sve i svašta samo da prodaju bilo što.
A i realno gledano, kako glupo zvuči da netko opisuje nešto tako subjektivno kao miris i da li je dobar ili ne, to je kao da se sad raspravljamo zašto je plava boja najbolja boja i zašto.
Ugl prodala sam ili podjelila prošle godine sve što je nepotrebno, i ostavila 15ak bočica sebi kojih zapravo koristim, što mi je doslovno dovoljno do kraja života. A i rekla sam sebi da si mogu kupit novi kad završim jedan. Dvije godine in, nisam završila niti jednu bočicu a koristim svaki dan.
Iako loophole su mi dekanti i discovery setovi, ali nećemo o tome.
Ne kažem da ti to radiš.. samo 😆 ovo mi izgleda jako poznato, arapski dupići će se pretvorit u dizajnere, dizajneri će se pretvorit u skuplje dizajnere, skuplji dizajneri će se pretvorit u niche, i onda shvatiš da si blind buy 3-4 boce od 120 eura odjednom, i pomirišeš ih i budeš meh, ok, koji sljedeći izlaze ajmo vidit još videa,a kad već naručujem, naručit ću par da ne plaćam shipping bezveze 🫠
Ugl pamet u glavu, naravno radi sa svojim novcima što hoćeš, samo kažem, ja nisam vidjela problem 8 godina dok nisam razmatrala kupit jednu zidnu policu 3x3 da ih poslažem.