Nisam mogao odoliti! Snjime ide i 4080 Super. A ako uspijem uštediti ekstra možda bude i taj famozni stalak iz njemačke
Što ste zadnje kupili ili dobili?
Ne ide to iznad 50 decibela čak i da nabaciš ne znam kako gadni stress test. Nije to plejka
Nezz, ja se naježim kad vidim otvoreno kućište. U kućištu imam dva Gentle Typhoon venta na 18 db i to mi nekad smeta. I ovih HDD-a ću se riješiti, za pohranu se uzme neki WD Green tako da i one ne cvili toliko. Za hladnjak za CPU isto žalim što nisam išao i na nešto masivnije ili možda je najbolje danas odmah na vodeno. Na greškama se uči.
herc oo Intuos kolega
Malo boli glava ako previše šmrkneš, al u globalu dobar trip bude
Ma moraš se samo naviknut.
yakuza_stinger al kad se navikne, nema više natrag
Once you go black you never go back.
Obnovil sam se sa novim tabletom Honor Pad X9. Sav sam u Honoru, jebemti.
Honor mobitel i sad Honor tablet. Medal of Honor, hehe!
Pakovanje Honor gadgeta je inače skromno baš kaki sam i ja.
Samo USB C kabel i koliko vidim ima ga bome, da ga razvučem po čitavom stanu i još bi ga bilo viška (pretjerujem, ko ga jebe) i iglica za fiksanje, hehe!
Meni bu to svjedno solid gear plastic fantastic.
Moral sam jer ovaj dosadašnji Lenovo tablet 8 inčni (uskoro bi mu se navršilo 10 let) mi šteka duže vrijeme, slab odaziv, ekran se smrzne pa me katkad izbaci iz nekih aplikacija a imam dost memorije. Pun je valjda virusa i bakterija.
Bio mi je dobar i zadovoljan sam a najviše sam njega odabral jer je imal odličan zvuk i sa raznim postavkama zvuka i to me najviše privuklo njemu. Jer sam njime najčešće gledal YT i slušal mjuzu plus surfanje i povremeno čitanje pdf knjiga.
Možda bih štogod rješio sa restart na tvorničke postavke al onda treba podatke prije nekam smjestit a to mi se nikak ne radi. Tak da mi je bio suđen Honor Pad.
- Uređivano
Kupio kuhinju sa svom aparaturom, ode rtx 5000 u vjetar