Nisam mogao odoliti! Snjime ide i 4080 Super. A ako uspijem uštediti ekstra možda bude i taj famozni stalak iz njemačke Ha-Ha-Ha

Zero

Haha a gledao sam, navodno do 44db pri gamingu i 48db baš full stress test. Doduše ima jednoličan zvuk tj ne cvili niti ima turbulencije tako da je to čisto ok. Vjerujem da mi je puno glasniji Torrent kojeg sada imam nego ovo.

Ne ide to iznad 50 decibela čak i da nabaciš ne znam kako gadni stress test. Nije to plejka 😛

Nezz, ja se naježim kad vidim otvoreno kućište. U kućištu imam dva Gentle Typhoon venta na 18 db i to mi nekad smeta. I ovih HDD-a ću se riješiti, za pohranu se uzme neki WD Green tako da i one ne cvili toliko. Za hladnjak za CPU isto žalim što nisam išao i na nešto masivnije ili možda je najbolje danas odmah na vodeno. Na greškama se uči.😄

Godinama tražim dobro ljepilo za sve pa sam sad naručio i ovo:

Ima netko iskustva?

Obnovil sam se sa novim tabletom Honor Pad X9. Sav sam u Honoru, jebemti.

Honor mobitel i sad Honor tablet. Medal of Honor, hehe!

Pakovanje Honor gadgeta je inače skromno baš kaki sam i ja.

Samo USB C kabel i koliko vidim ima ga bome, da ga razvučem po čitavom stanu i još bi ga bilo viška (pretjerujem, ko ga jebe) i iglica za fiksanje, hehe!

Meni bu to svjedno solid gear plastic fantastic.

Moral sam jer ovaj dosadašnji Lenovo tablet 8 inčni (uskoro bi mu se navršilo 10 let) mi šteka duže vrijeme, slab odaziv, ekran se smrzne pa me katkad izbaci iz nekih aplikacija a imam dost memorije. Pun je valjda virusa i bakterija.

Bio mi je dobar i zadovoljan sam a najviše sam njega odabral jer je imal odličan zvuk i sa raznim postavkama zvuka i to me najviše privuklo njemu. Jer sam njime najčešće gledal YT i slušal mjuzu plus surfanje i povremeno čitanje pdf knjiga.

Možda bih štogod rješio sa restart na tvorničke postavke al onda treba podatke prije nekam smjestit a to mi se nikak ne radi. Tak da mi je bio suđen Honor Pad.

Došo stolić za PRO i nove viseće vaze…..

Čeka se vertikalni stalak i PRO PS5 Ha-Ha-Ha

StarFox_N na kraju ipak uzeo u Lesnini, jer nam se stvarno svidjela na prvu. Dobio kao popust 60% na uredaje, Electrolux neka srednja klasa i vidjet cemo kako bude. Govore ljudi koji su isto uzeli da su ok