Što ste zadnje kupili ili dobili?
Deadwalker nije da lova lezi u tim poslovima, samo se prije nisu cijenili koliko su se trebali cijeni, a sad je ta ekipa iskompleksirana do bola te imas mix radnika koji znaju svoj zanat i oni koji ne znaju i svi traze cifre koje nemaju veze sa realnoscu….
Odmah classic težina i lov na platinu. U biti ideš lomiti prste na "onoj" utrci. Nemaaaa predajeeee. Sve ispod je za pičke.
Napravio upgrade sa Nova 7 na Nova Pro Wireless! Za sada večinom samo pozitivni dojmovi!
Pomalo si ja to doziram i guštam ili ak negde zapnem pa se još oduži. Tek sam na prvoj odnosno AC2 i još me čekaju dvije iz kolekcije.
Za sad dojmovi su mi ok. Zabavno mi je bez sumnje. Malo drugačije od onoga na kaj sam navikao kod drugih igara.
To parkuranje me malo zajebava. Stoga sam prvu misiju otegao do danas jer trebaš dobit utrku da napreduješ dalje. Utrka do tornja katedrale.
Išao sam krivim i duljim putem isto kao moj protivnik ustvari buraz. I em su me k tome kontrole dodatno zajebavale.
Danas mi tek sinulo nakon tekme da idem nekim drugim putem a ne jednim te istim a i težim i uspio nakon par pokušaja. Moram se i naviknut na kontrole i da sve polovim da uđem u štos.
Do sad sam se bazirao najviše na avanture i horore dok na ostatak žanrova nisam htio gubit vrijeme.
Imam toliko igara u planu za nabavit koje nisam odigrao da nema kod mene zime.
Nove generacije platformi i igre za njih mi nimalo ne fale.
oxi ima jedan nastavak sa tri mlaza, "laserski" i najjači uski snop, srednji koji je kao u autopraonici i lagani koji je doslovno za zalijevanje biljaka.
Platio 155 eura i koliko para toliko muzike. Jako je glasan i ide na živce. Jačina mlaza nije svemirska pa da sad možeš između podnih kocki odstranit mahovinu jednim pokretom.
Radi i olakšava život tko ima kuću, i npr fora je kaj nije nužno da priključiš crijevo sa vodom, može i kanta vode ako se kupi nastavak za takvo spajanje.
Sad sa ovim iskustvom možda bi išao na neki skuplji model ali ja sam škrt.
- Uređivano
oxi uzmi kerchera.
- Uređivano
doktor1 Nisam skužio koliko je gori (kad nisam još spojio preko HDMI ARC-a) ali ne mogu ne primjetiti da je prilikom gledanja filmova/serija preko USB-a primjetan mali out of sync delay s audiom i videom. Ista stvar kad igram na PS5 i zvuk nekad ide na zvučnik od kontrolera i u isto vrijeme na soundbar, nije usklađeno (trenutno na Doom Eternal). Pretpostavio sam da je do laga i neizbježne kompresije na BT, al da, malo bode u uši i definitivno nije idealno, makar nije ni toliko užasno (puuno je bolje od ugrađenih zvučnika n TV-u). Prvom prilikom uzimam HDMI 2.0 od 3m, izgleda da nema bijega od kablova.