wooddiebone ubio si mi foru, srami se.
Što ste zadnje kupili ili dobili?
wooddiebone Kaj imaš?
Veze.
Ma ništa na prodaju. Ali ovako informativno ako budeš zagrizao javi se ako ti treba advajs na komponentu neku(pojačalo/mic/stalkove/klavijature/gitare i pickupove) itd
Imam ajmoreći unhealthy potrebu biti u tome iako aktivno ne sviram godinama.
Prednaručio PlayStation Portal.
Koliko je garancija jeli moze se nadoplatiti produzenu ? Koliko si platio ?
Deadwalker Desperados III je igretina. Obozavat ces ju.
HideooKoojima 176 € sa HT kodom u SD-u.
Kad imaš za parfem od cca 300 eurića (ako je oriđiđi) ne moram te ni pitati kako je.: p
A gle, moram se i ja nekad malo počastit…
Uz njega sam uzeo i neki povoljniji iz Douglasa, onako za po svaki dan malo jer ne planiram Initio potrošiti u roku mjesec dana.
I da, original je, cimer je našao nekakve "originale" (sa kamiona, jel) za 80-150eura ali ne pada mi na pamet to uzimati. Nisu ni to mali novci pa bolje dat pravu cijenu za pravu stvar nego svejedno platiti puno a dobiti upitni krš. Tako preporučujem svima bar jedan dobar i pravi parfem za vikende i razne prigode a onda uz to kupuj "za po svaki dan" što god želiš i kakve god kopije i imitacije.
Btw. uzelo se ovo na akciji (s 80 na 55 eura):
Bile su u igri i jedne Hilfigerice, ali možda drugi put jer nešto slično već imam.
I još se uzelo nešto dodataka prehrani s Đim Bima (oko 60 eura). Loša im je BF ponuda.
Sad u petak gledam si ubosti nešto fizikalije od PS igara i moždaaaa novo računalo, ali sumnjam. Ionako jedva izlazim na kraj i ovim na konzolama, pa mi se uopće ne žuri. Novi mob bi trebao pasti u 2 mj., ali to ide preko pretplate, ali što se toga tiče ionako mi je i svejedno što imam.
kauboj njega dobio još dva testera za Parfums de Marlyove "Habdan" i "Layton Exclusif". Super navlakuša jer su oba odlična i razmišljam idući mjesec uzeti Habdan ali skup sport
Dobrodošao u novu ovisnost, drago mi je da si tu danas s nama. Mene isto zeznu sa testerima, ali više me zeznu sa limitiranim edicijama jer kasnije ih nema nigdje osim na e bayu gdje nabiju cijene u nebesa. Svaki mjesec si pokušavam pravdat mirisne troškove…onda se sjetim da sama zaradim plaću i nemam se što pravdat i ono extra koliko radim i zaradim pa si kao odrasla osoba mogu priuštit što hoću. Moglo je bit gore, npr heroin.
Šta nemamo ove godine BlackFriday topic/temu?