ja sam danas skuzio da mi netko mami mačke bacajući hranu oko mojeg bazena (lijepo raširi oko rubova) za ribe. Tak da sutra mozete očekivati post gdje stavljam sliku aluminijske palice.

doctorfreak Čestitke na kupnji! Dosta povoljna cijena da budem iskren, zbilja si imao sreće. Inače možda glupo pitanje ali čemu Vita? Mislim platforma je sama po sebi mrtva koja ima šačicu igara za odigrati.

prayer Zato jer sam psp doslovno 3 puta prodao i ponovo 3 puta kupio, jer mi je stalno falio.

A pošto je vita zadnji nasljednik i lako ga je danas modati sa zadnjom verzijom sw-a zašto ne? Odigrat cu sve igre koje me interesiraju i ostaje u kolekciji.

Za te novce super igračka 🙂

doctorfreak onda znam kako ti je 🙂 imao samo preko 5 3DS-a sigurno. Ali da, zaboravih da može emulirati PSP što je svakako dodatni benefit.

Našao na Reddit tipa koji je imao para na Steam Wallet i kupio mi Cyberpunk 2077 za Steam, a ja mu fino poslao 40 eura na PayPal i uštedio fino 30%

EDIT: dobio i na poklon Hentai Hunter 😆

jos 16 GB da popunimo prazninu xD

Sjećam se kada sam ja uzeo originalnu Vitu (day1 idiot) kasnije je prodao, nešto vrtio lovu i onda OPET uzeo i to pronašao možda i najrjeđu verziju i bila je u MINT stanju. Bijela Limited Edition PS Vita fat. Masterpiece.

Prodao je par godina kasnije za dobru paricu (1300 kn iirc), da sam je zadržao možda bi za 4-5 godina vrijedila puno više. Uglavnom bila je uvoz iz USA i skoro je nemoguće naći po dobroj cijeni.

Nije gaming al sam sinu kupio komplet od Rolling Stonesa

fensisuperstar

I još planiram 😃 , nekakv rtx 3070 možda i 3080 kad dođu u 8. mjesecu, možda čak i opet procesor promjenim ako će Ryzen 4000 donijet veliki skok u performansama ,pa eto ako će netko htjeti jeftino kupit par mjeseca star ryzen 9 3900x 😉. I planiram složit raid 0 od 4 intelova nvme diska, jel ova matična to može podnijet:

Nisam ja kupio, već dobio za roćkas, ali moram se pohvaliti.
        Sluške su ČUDO!!!

MGS V Definitive Edition na PS Storeu, 37,99kn.

Nedavno sam i ja uzeo Deu Sex: Mankind Divided Deluxe za otprilike istu cifru. Takve akcije koje se kreću u rasponu 80-90% najbolje prihvaćam.

Disco Elysium taman, izgleda mi jako zanimljivo, taman se skida, i pitam se zasto igra nema temu na forumu.

Kupio skejt, trofeji pate 😃