Eto da se malo pohvalim...
Uglavnom nakon dobra 2-3 mjeseca traženja ps vite u ok stanju za dobru lovu našao sam po meni dijamant.
Dakle priča ide tako da su trenutno ps vite dosta tražene i cijena je užasno visoka, pa čak i 200+ eura.
Kontaktirao sam u tom periodu svaki mogući oglas na njuškalu i uvijek problemi...ili visoka cijena..ili nema nikakve memorijske...ili ne šalju poštom..bilo je i mogućih prevara...i skoro sam odustao.
I tako u nedjelju u 23 sata navečer čisto slučajno naiđem na market oglas na facebooku netko prodaje vitu i pazite sad ovo cijena 300kn.
Javim se čovjeku, pošalje par slika, kad ono šok i nevjerica, na slikama vita izgleda grozno, prljaština prašina ovo ono...
Upitam ga par pitanja ništa konkretno veli ok stanje i radi.
I reko sebi gle po slikama je fat, pa makar za dijelove vrijedi 300kn makar ne radi.
Danas dođe paket, originalna kutija, sva papirologija a vita stanje 9/10...ekran praktički nema crtice. Ja u šoku sve radi ono 300kn.
I šečer na kraju, za fat treba originalna memorijska da bi je mogao modati, reko da vidim utor memorijske kad opet šok..
Unutra je i originalna 16gb memorijska koja i sama po sebi vrijedi gotovo tih 300kn.
Eto isplatilo se čekati i ici na rizik, ali definitivno lik nije znao što prodaje 😃
I sry na dugom tekstu, ali morao sam 😃