wooddiebone Tzereen Daj neku sliku tih starih Amp Holoa. Baš me zanima. Ovo mi je definitivno među najljepšim 3080 modelima. Šteta kaj je malo na glasnijoj strani.
Tzereen wooddiebone Podsjeća me na ovo (980 Ti AMP) Al fakat, kaj sad i kod nas ima Zotaca? Ovo je jebeno!
Miro ante-sb Kad ti se to svidilo i borba u soulsima AC ce ti biti totalno razocaranje ja bi ti rade onda preporucija trilogiju nego AC
fensisuperstar Ženi i meni je kum našeg sina ovo poklonio za božić. Kad sam joj rekao da je usopp sniper uzela je njega, kad sam joj rekao da je Johnny Silverhand Keanu Reaves dobio sam Usoppa nazad.
Tuhy Stigli Malazani i Abercrombie 😍😍😍❤️❤️❤️ Uzimam i naše izdanje Little Hatreda kad dođe kroz koji mjesec. Ovo nisam mogo ne uzet... Em bolestan cover, em Abercrombie koji je broj 1 pisac ua mene, em odlična cijena.
master_x DarkPunisher Samo zbog Vergila,kupit ponovno DMC 5 mi nema smisla.Nisu omogučili besplatni PS5 upgrejd i zato ih ne gotovim.
DarkPunisher master_x Ma ja sam prevelki fenboj tako da...dao bi im jos 3 puta toliko 😃 A i skuplja se svaka DMC kutijica hehe
master_x prayer Ima,za PS4.Al svejedno treba kupit PS5 verziju,nema free upgrade za one koji več imaju PS4 verziju igre.
deathwish StarFox_N aliexpress 100 i neš kuna, preporucam da uzmes verziju u kutiji ak mozes jer je moj imao malo spigan mač i sheath. to je kopija dxf figura koje su puno preskupe za moju malenkost 🙂 l kad ne dodu potrgane su fakat dobre 🙂
AbelKOsMos Pocastio se malo 4K lepotom i uzeo 3 filma koja obozavam. I ako ovo nije najbolja verzija Ghosta (imam fini Blu-ray) nisam mogao da ga propustim. Sva tri sam pogledao mali milion puta ali jos koji put nece skoditi.
StarFox_N AbelKOsMos Ima li razlike u kvaliteti slike između blu-ray diska ili kada streamaš sadržaj s npr. Netflixa?
k AbelKOsMos the vvitch je remek-djelo!! robert eggers je predobar! pojest ću ovaj "northman" šta trenutno snima ka omlet!
AbelKOsMos Tzereen Sve sto mi je drago ja pokusam da uzmem (pre ili kasnije) A ova tri svakako spadaju u omiljene.