ante-sb doctorfreak A u pm Sad si me sjebao Pri kraju sam sa demon's souls na ps5 i kao sto kaže @Miro nakon demon's soulsa ne mogu igrati ac valhalla vec me vuče nešto souls igrama tj postajem sadomazo fakin... Sve mi se čini da ću i ja sebi uzeti tu triologiju
Miro ante-sb Kad ti se to svidilo i borba u soulsima AC ce ti biti totalno razocaranje ja bi ti rade onda preporucija trilogiju nego AC
Tzereen wooddiebone sweet mother of god, kako dobro izgleda! Koja je to? Neki pandan Zotac AMP modelima od nekad?
wooddiebone Tzereen Daj neku sliku tih starih Amp Holoa. Baš me zanima. Ovo mi je definitivno među najljepšim 3080 modelima. Šteta kaj je malo na glasnijoj strani.
Tzereen wooddiebone Podsjeća me na ovo (980 Ti AMP) Al fakat, kaj sad i kod nas ima Zotaca? Ovo je jebeno!
fensisuperstar Ženi i meni je kum našeg sina ovo poklonio za božić. Kad sam joj rekao da je usopp sniper uzela je njega, kad sam joj rekao da je Johnny Silverhand Keanu Reaves dobio sam Usoppa nazad.
Tuhy Stigli Malazani i Abercrombie 😍😍😍❤️❤️❤️ Uzimam i naše izdanje Little Hatreda kad dođe kroz koji mjesec. Ovo nisam mogo ne uzet... Em bolestan cover, em Abercrombie koji je broj 1 pisac ua mene, em odlična cijena.