doktor1 Nakon tone namještaja i boje za zidove, tipli, vida i nekog playstationa i igri za istog ,počastio se pravom stvari…
doktor1 Deadwalker Ma jok. Imam 300 igara na kompu, on je spojen kabelom na TV. Kada žena gleda TV onda sam na kompjuteru i igram stretegiju, RPG, avanturu… Druge igre na TVu jer ipak je ljepše na 65" nego 27"… Sve je pod kontrolom 😄
Miro Stigao uranjeni rođendanski poklon Protech Malibu, a svi ga stavljaju na prvo misto button lock noža a ovo je limitirano izdanje Tu ispada da je plave boje a zapravo je ljubicast. Na button locku ima biser A ovome ce cijena kroz godine letiti u nebo
TITANXIS Miro Non stop mi iskaču reklame o Huusk noževima, neznam kad sam ja pretraživao neke noževe, možda i jesam prije i jedan konstantno imaju za reklamu koji izgleda ovako opako. Šta misliš o Huusk noževima, vrijedi li to što god ili bi bio bačen novac ako znaš nešto više o tome naravno!
buz Evo sad mi kaže da prijevoz i smještaj nisu uključeni. Žene, uvijek nađu način da ti naprave trošak.
Kikiller Nightyx Evo ja baš prije nekih mjesec dana namjestio kuk kod kiropraktičara od zadnjeg pada pa se nadam isto nauljit svoj i malo opet lomit zglobove i kosti….