Torla Ma skužio sam ja tebe odmah, to je opcija. Pošto ima dva zvučnika koji pucaju u zrak trebala bi biti nešto uža od stolića, a opet dovoljna za stalak od tv-a. Prvo ću vidjeti kako s TVi sa stalcima, s obzirom na veličinu TV-a koju gađam nadam se da će ipak stati soundbar između.

Napokon napokon napokon

Nakon vec par godina cekanja da kupim Protechov noz evo uspio san. Protech Mordax made in USA i to jos u trenutnom super čeliku Magnacut. Jos san dobio kod za 10% pa me ispao 270€, ko nepozna noze misli koji sam luđak ko poznaje onda i zna da san ustedio blizu 100€.

Miro Jel ima i neki skin za koristiti u Warzoneu?

Fico

Moran pogledati kutiju vjerovatno ima

Prika

A kad triba izrizati janje i ramstek onda je dobar Miro jer ima nože.

Tu je isla pre crna sala pa san je ipak izbrisa jer niste toliko crni kao ja.

Miro napisa si onaj tko se ne razumije u noze ce rec da sam luđak..pa mi lakse bilo napisat luđak nego da pisem da se ne razumijem u noze

Da sam znao da je za janje bio bi ti ja pola para poslao kad vidim kako ga dobro ispeces

Prika

A janje je u nedilju za feštu.

Jutros san bio u Benkovcu na pazaru pa san slika

Samo ne papan na ovakvim mistima, tu se puno pece pa ima mogucnost da ga kuhaju dan prije pa sutra pecu jer ih je puno i da je prije gotovo

Miro ja ne mogu proc pored njega a da ne uzmem kilo taman ga jebali dan prije

Prika

Kod mene je obratno, ja je nemogu uzeti jer su cijene nenormalne. Ja cu poci u mesnicu uzeti komad janjetine staviti na razanj i peci. Ako neman vrimena prije cu poci u konzum uzeti kruva i salame nego dati 40 50 eura za kil janjetine

Miro dobro slazem se da je postala katastrofalno skupa…ali ja je nemam prilike ko ti svaku nedjelju pec…da imamo ne bi…

Da je samo prodavat kožicu…svaki dan bi kupio 30 dkg kožice…

Uh aj bok..

Handheld sekcija se povecava.

Castlevania Dawn of Sorrow - puno igara iz ovog serijala sam propustio a ove za ds su me uvek privlacile, tako da je ovo nekakav pocetak.

Nova Radiant Historia: Perfect Chronology - Lista Atlusovih igara koje zelim da imam je povelika ali ova igra je cini barem malo manjom, za 3DS mi jos treba SMT IV : Apocalypse i bicu "zadovoljan".

Reizdanje ščuvene "Jedine", dvostruki vinil

Fico kupio slucajno nespresso kapsule umjesto dolce gusto za na posao. Na slijedecem meetu imas 16x kapsula :-D

TCL 65C735

Želja je bila OLED ali s obzirom da najjeftiniji 65" košta oko 1500 eura izbor je pao na LED VA.

Na akciji u Sancti je bio za 730 eura i još sam na poklon dobio TCL 1000 Sweeva robot usisivač koji košta 160 eura. Predobar deal.

TV je:

VA QLED, 144hz panel, HDMI 2.1, ALLM, HGiG, VRR, OS je Google TV itd.

Fantastičan za gaming.

Podržava Dolby Vision i IMAX Enhanced je. Pogledao sam već nekoliko filmova i zadovoljan sam.

Gušt je gledati filmove i igrati na tako velikom ekranu.

Nakon ovoga ne idem na manji TV.

Sljedeći može biti samo 75" ili veći.

StarFox_N da, cijene su otišle jako gore. Sve me strah kolko će koštati 77" OLED iduće ljeto kad će meni trebat.

Genesis Ja gledam u domaćim trgovinama. Elipso, Sancta, Svijet Medija itd.

Nekako mi se čini da je Elipso najpovoljniji.

Sancta ima dobre akcije malo prije nego izađu novi modeli pa se prošlogodišnji mogu kupiti povoljno.

Tzereen 77"? Brutalno. To bih volio imati jednoga dana ali to bi značilo i veći stan. 😃