doctorfreak jesam, volim ih. Najdraži mi je cookie dough. Inače, do prošle godine Benji je bio oko 40kn, sad je €8. Dok sam radio i živio u engleskoj prvi put sam ga probao i navukao se. Samo je tamo uvijek puno jeftiniji nego kod nas, posebno sad kad je 60kn. Znao je na akciji često biti za 30kn…užas.

Inače, bolji od Benjia su mi ovi.

https://www.torterie-macaron.com/nase-slastice/

Leggiero ima njihove slastice i sladolede. Je da je skup, ali stvarno je dobar.

Ovaj iz Lidla kojeg sam stavio je doslovno kopija Benija, meni čak i bolja, a tri puta jeftinija

Fenix Pa to me i zanima..ali iskreno nikad ga u lidlu nisam vidio..ili sam bio čorav

Meni je taj Bendži bio bezveze prvi put kad sam ga kupio u sparu pa ne mislim ponavljati. Previše mliječno i šećerasto. Što se tog Lidlovog tiče, djeluje mi isto kao nešto što se nudi u sklopu američkog tjedna pa onda prodaju dok se ne rasproda. Mene više nervira što onaj američki milkshake skoro uvijek imaju samo s okusom višnje, lol.

Jeo ga vise puta(ben and Jerry) , bio jednom u zabcu za 3 eura, fin mi je ali ne i najbolji.

Ben and Jerrys je super samo meni osobno preskup. Ovdje je standardna cijena za 465ml 6,99 a na akciji zna biti 3,79 pa si tada nekad priustim ali iskreno cak mi je i to previse. Ovaj iz Lidla je gotovo jednako dobar, pogotovo Cookie Dough, da mi zavezes oci i da moram probati Lidlov i B&J vjerojatno ne bi znao koji je koji.

Garrus_V da mi zavezes oci i da moram probati Lidlov i B&J vjerojatno ne bi znao koji je koji.

Kolega pricamo o sladoledima a ne o vezivanju tvojih ociju pa da ti damo nesto iz lidla da probas pa da probas Blow Job i da se onda ti pravis da neznas sto je sto pa kao ajmo ispocetka.

Treba drugu temu otvarati za ovakve stvari

Nakon 2 mjeseca traženja i čekanja napokon TENK stigao baš ću ga danas dobro isprobati Btw prošao bez carine i PDV😂♥️

@Genesis 1.6 stižem u Osijek pa ćemo na kavu i provozati se 😊

Fenix Jel ti to pojedeš u jednom obroku?

Jbt pojeo sam više od polovice…mogao bi i cijeli…ali nisam siguran koliko je to zdravo Ha-Ha-Ha

Dosadilo mi je više da mi PS4 stoji i skuplja prašinu pa sam pokleknuo i uzeo PS5 da mu radi društvo.

Tako da sad imam dvije aktivne konzole koje neću igrati.

Giphy - Think About It GIF by Identity