Postar je bio vredan.

Stigao 3DS XL kompletan u kutiji, naravno sa ne originalnom olovcicom i DSI XL.

Moj stari 3DS ide sestrinim klincima.

Nov ne otpakovan Sin and Punishment za WII i NTSC verzija Tales of Syphonia za Gamecube (moja nemacka verzija ide na prodaju).

Takodje Kompletan Final Fantasy I & II Dawn of Souls za Gameboy Advance uz Final Fantasy Tactics i WarioLand 4 takodje za gba.

Ne igram puno na velikim momcima i tv-u u poslednje vreme, vise vremena provodim uz prenosne konzole, plus uskoro idem na kraci odmor tako da ce sve ovo dobro doci.

Fresh out of Canada, od kud i Abel kupuje, brijem.

Evo nije nesto ali puska radi

Salpa od pola kile

Fenix

A na kraju me ispalo 440e

Puno vise nego san ima u planu potrositi ali jebiga ovo ionako kad kupis traje godinama

A dobro, bit će ti lakše kad dobiješ 25€ za Remnant II.

Miro

Mislim da je pitao koliko si platio ribu. Neka me ispravi ako griješim.

ThaUrban

A pitanje je bilo na postu di je slika puske

A da je pita na postu di je slika ribe odgovor bi bija isti

440e

Miro na kojem principu se zateže harpun kad ga ispališ?

Dok sam bio klinac bile su one puške gdje se zatezala guma i razjebao bi se prepone uz to što si trebao biti snagator da harpun nategneš u poziciju za pucanje. Odonda su to valjda modernizirali, to je bilo prije 25-30 godina.

I ja se sjećam tih starih harpuna i kao klinac htio sam to imat da mogu pucat po ribama ali za klince je to opasno pa sam imao obične osti tj. trozub sa kojim bih samo hobotnice lovil.

Koliko vidim kod ove puške i dalje je neka guma, ono plavo mi djeluje ko pogon za špicu.

Picek

Isto ti je natezes gume, ali koliko je tesko ti ovisi koliko je duga puska i koje gume si stavio na nju.

Meni je puska 95cm i gume su 14 a sa 14 stvarno nemas problema.

Jedne godine san od frenda probao 105cm i gume 18 su bile na njoj i ja to nisan moga natezati

Uzeo se Burning Shores, DLC za Horizon. S obzirom da mi je osnovna igra odlicno sjela, bas se veselim kracem povratku.

Kupio sam Samsung Q900A soundbar i ne stane mi na TV stolić zajedno s TV-om. 😆

Sad stalak od TV-a malo visi iza, nekih 7-8 cm, ali ne bi se trebao prevrnuti. Na žalost, pregradni zid je pretanak, nije opcija montirati TV na zid. Planiram uzeti veći TV uskoro, jedan od glavnih faktora kod odabira će biti njegov stalak/nogice. 🥲

Montiraj soundbar na zid, iznad telke (samo onda pazi na visinu ako ces kupovati veci tv). Tako mi ima punica slozeno i sve super!

Brat iz Osijeka došao na godišnji pa mi je dao rani rođendanski poklon: