Kupio zadnje Last Epoch na Steamu, planirao samo isprobati igru za početak, odmah zdrobio preko 2 sata. Tnx @fensisuperstar za preporuku, odlična roba.
Što ste zadnje kupili ili dobili?
Ne znam jesam se ikad manje veselio novom mobu. Nije razlog u tome jer je loš (prema onom što vidim na netu uopće nije za neki mid range razred kojeg sam se ionako uvijek držao uz iznimku Galaxy S2), ali eto, valjda mi mobiteli više nisu napeti, pogotovo kad još narastu gabaritima. Nisam ga ni izvadio iz kutije još, čekam da mi stigne gumena maskica koju sam naručio.
Ovaj trenutni A20e kojeg imam godinama mi je po svemu sasvim ok, čak je preživio i pad u vodu, odnosno spasili su ga u servisu. Ali evo, najveći plus mi je definitivno što se vraćam na AMOLED. Uostalom, kako se kaže, poklonjenom konju ne gleda se u zube.
Stigo jedan deo mangi.
7 i 8 broj Berserk Deluxe - sta reci o ovom jebackom delu koje nazalost nikad nece dobti pravi kraj, i dalje zaostajem za deluxe izdanjima ali popravice se i to uskoro.
Dai Dark vol 1-4 - Secam se kad sam prvi put pogledao Dorohedoro kolko sam bio odusevljen likovima i tim svetom ali isto tako nisam se mogao upustati u serijal koji ima 20+ brojeva mangi.
Na moju radost tu je negde poceo i izlaziti Dai Dark od iste likuse i to je bio super trenutak da se upustim u njen sledeci rad.
ChainsawMan box set vol 1-11 - Isto tako pogledao anime koji mi se svideo i ako nisam neki ljubitelj tih tipicnih borilackih pizdarija, moram priznati da su mi se likovi, humor i svet bas svideli i morao sam da se prebacim na papir.
Dosta je vremena proslo od tada ali nikad nije kasno za listanje.
Summertime Rendering - ne znam nista o ovome sem da je neka timeloop misterija, izgleda ko da bi moglo biti nesto sto se meni svidja, nekako sam zaboravio uzeti i peti broj, jedva cekam da pocnem citati ovo.
AbelKOsMos Secam se kad sam prvi put pogledao Dorohedoro kolko sam bio odusevljen likovima i tim svetom ali isto tako nisam se mogao upustati u serijal koji ima 20+ brojeva mangi.
Ako ikad izbace neki deluxe hardcover- uzimam ali ovako nema sanse da ganjam sve te brojeve, plus online nista ne citam tako da digitala ne vozi.
- Uređivano
TCL 65C809 i PS5
Plus novi regal za dnevni, pituru za dnevni, itd jer se renovira dnevni boravak…
TV mora odmarat još 10tak dana u sobi dok ne završi na zidu
Pregledaj ga… ako je slučajno nešto oštećeno, nakon tih 10 dana ćeš daleko teže to dokazivat.
Sve je pregledano.
danko-b Da najgore popit kavu u nekom trznom centru, kave po 2,5 Eura a kolaci znaju i do 5 eura a opet ima rulje da nemres nac mjesto.
Bas to! I dok ima baja koji ce kave placati po 20kn mi ostali se mozemo hebati!
Nedavno smo ja i zena otfurali malu na karate natjecanje i sjednemo na kavu dok je cekamo i kao sto Blitz kaze lagano sam zinuo kad je dosao racun na 5,20 eura za dvije hebene kave. Pored nas sjeli isto muz, zena i dvoje klinaca i naruce po kolac i sok/kavu. Dodje konobar kaze 20 eura, lik nije ni trepnuo nego vadi novcanicu a meni se to cini bolesno puno.
- Uređivano
Dašta je nego bolesno, za to malo sta ti bljuzne u čikaru za dva gutljaja, a ja si doma napravim 200ml kavu dolce gusto aparat starbucks caffe latte, jedna kapsula 3kn, em ukusnije stoput em konkretno. Pretjerali su, realna vrijednosna cijena je 5-6kn kako je i bilo prije 20tak godina (kako li smo ostarili )…prvi i zadnji put, zbilja nemam obicaj, nikad vise. Ali da i to, sve puno ko šipak, pa posli kukaju kako platit racun, a jedu se tostevi i kolacici iz kafica
porez na debile.
Ugostitelji su isto u k s obziron koliko su cijene nabave narasle, plus pusti nameti od države. Na kraju dana kava je jedini artikl a kojem ugostitelj može pošteno zaraditi. Jbg kako je tako je
ps lavazza dolce gusto je bolja od starbucksa
psps espresso dolce gusto nikad neće biti kao iz pravog aparata