jeedah Pocastio se za predstojeci rođendan ulaznicom za QOTSA na Šalati 24.7. Bit ce 2 dana tamo. Prvi dan 23.7 su rasprodali sad su karte za drugi dan stavili u prodaju. Ne znam kako mi je to skoro promaklo.
DarkPunisher jeedah Vrh, ja sam ubo prvi dan, Rammstein u 5. Mjesecu, Corey Taylor kartu i Boris Brejcha na Jarunu, bit ce ludo 😃
DarkPunisher Tzereen U Beogradu. Ja sam zakasnio upecat kartu za Tool, znas kako mi je krivo ☹️ Jel ti ides?
Tzereen DarkPunisher mislim da ih još malo ima. Ja baš gledao. Samo kaj je skupo. 169 eura s prijevozom.
Tzereen DarkPunisher je, skupo je skroz. Onih jeftinih karata nema. Samo od 90 eura. A Eventim onda još nekih 60 eura traži za prijevoz. Iskreno, meni je to čak i ok. Voze te sim i tam isti dan. Ne moraš sam vozit 8 sati. Možeš pit i upoznat još neku ekipu u busu.
ThaUrban DarkPunisher Jesam. Uzeo sam Feuerzone. Sa koliko ljudi ideš? Pitam jer ću ja sa frendom i njegovom curom ić, a nadam se da ćemo ostat onda cijeli vikend u Srbiji. Znači u petak bi došli, a u nedjelju doma. Godišnji sam već pisao, samo sa njima moram vidjet hoćemo ići autobusom ili automobilom i da li ćemo se vraćati odmah nakon koncerta.
DarkPunisher ThaUrban Ja sam obicno stajanje. Cetvorica nas ide, 2 petak, 2 subota nisam odma uzeo pa je tak ispalo heh. Mi isto planiramo u petak pa u ned doma 😃
doktor1 U Mulleru za 16 eura, (danas i sutra imaju popust 20% na svaku kupnju iznad 15 eura) Neki dan i policu za legiće…. Mömax, nekih 20 eura