fensisuperstar nek stavi sve slike.

Taman da ne moram kupovat

A ja obično pročitam i tekstove u knjigama, ali vjerujem da su tebi slike dovoljne 😃

Pocastio se za predstojeci rođendan ulaznicom za QOTSA na Šalati 24.7.

Bit ce 2 dana tamo. Prvi dan 23.7 su rasprodali sad su karte za drugi dan stavili u prodaju. Ne znam kako mi je to skoro promaklo.

Kad smo kod koncerata, danas ubo ulaznicu za Therion 10.03. u Tvornici 🙂

I ja se pocastio ulaznicama za Riblju Corbu u Brezicama 22.3., taman rodjendanski poklon 😃

Tzereen U Beogradu. Ja sam zakasnio upecat kartu za Tool, znas kako mi je krivo ☹️

Jel ti ides?

DarkPunisher je, skupo je skroz. Onih jeftinih karata nema. Samo od 90 eura. A Eventim onda još nekih 60 eura traži za prijevoz. Iskreno, meni je to čak i ok. Voze te sim i tam isti dan. Ne moraš sam vozit 8 sati. Možeš pit i upoznat još neku ekipu u busu.

Ja evo kupio Tripice

Ovaj Tripizze

Ma tri pizze

DarkPunisher
        Jesam. Uzeo sam Feuerzone.
        Sa koliko ljudi ideš? Pitam jer ću ja sa frendom i njegovom curom ić, a nadam se da ćemo ostat onda cijeli vikend u Srbiji. Znači u petak bi došli, a u nedjelju doma. Godišnji sam već pisao, samo sa njima moram vidjet hoćemo ići autobusom ili automobilom i da li ćemo se vraćati odmah nakon koncerta.

ThaUrban Ja sam obicno stajanje. Cetvorica nas ide, 2 petak, 2 subota Ha-Ha-Ha nisam odma uzeo pa je tak ispalo heh. Mi isto planiramo u petak pa u ned doma 😃