TITANXIS HideooKoojima a kak otvoriš vratašca i ladice ormara? kaj ima kakav daljinski ili drugi sistem otvaranja jer ne vidim ručice
HideooKoojima TITANXIS Još nisu stavljene zlatne ručke a ormar je dug 6 metara a visok 2.5 metra …. A WC je sistem klip klap lagano fitnes otvara se 🙂 Čak nije ni puno došao koliko su nas neki tražili… A tek kada kuhinja dode od 12 metara 😂😂😂 uslikam ✌️
TITANXIS HideooKoojima Zbilja je onda ko mamutica u zgb, a! Ovak mi ne izgleda kao nešto jako ogromno, mislim za današnje uvjete kad svi vole nešto manje je više sa minimalističkim vizualom. To si dao da se izradi po mjeri ili si tak kupio već gotov dizajnerski.
HideooKoojima TITANXIS Sve je po mjeri pravljeljeno i pločice su 120x60 … https://www.porcelanosa.com/
fensisuperstar Dobio od @Kaiserus a i jos 2 prijatelja za poklon za rođendan u nedjelju 12.03 Samo da znate :-D
maverick Cekao sam od 7. mjeseca prošle godine kad su se radile narudjbe, ali konacno je gotovo. Pretjerano je koštalo, ali stvarno je jebena figura. Juce i igra stigla.