kauboj njega dobio još dva testera za Parfums de Marlyove "Habdan" i "Layton Exclusif". Super navlakuša jer su oba odlična i razmišljam idući mjesec uzeti Habdan ali skup sport

Dobrodošao u novu ovisnost, drago mi je da si tu danas s nama. Mene isto zeznu sa testerima, ali više me zeznu sa limitiranim edicijama jer kasnije ih nema nigdje osim na e bayu gdje nabiju cijene u nebesa. Svaki mjesec si pokušavam pravdat mirisne troškove…onda se sjetim da sama zaradim plaću i nemam se što pravdat i ono extra koliko radim i zaradim pa si kao odrasla osoba mogu priuštit što hoću. Moglo je bit gore, npr heroin.

Šta nemamo ove godine BlackFriday topic/temu?

Kaiserus

Ma jebes sise kad iman velike guzice

Da san zensko bija bi top

Mislin kaze Tuhy da san i ovako top

Miro je li to znači da je on bottom Ha-Ha-Ha

Miro Da si žensko bio bi Zadranka, a to je psihotično i nikad mira nema. Ali zgodno.

Kaiserus

Nisan ni dok san muško Zadranin tako da nebi bija ni da sa zensko.

Miro sve mi je jasno. Nije vam lako sa Mašom sigurno

Miro Ma vidimo na slici da si debeljak, ali odakle si?

oxi

Pikiram Initia već skoro godinu dana, od kad sam ga prvi put pomirisao i sve mislim uzet ću "kad ostane 300e viška". To se, naravno, neće nikada dogoditi koliku god plaću imao pa sam odlučio ovaj mjesec srezati na izlascima, stripovima i slično i stvarno ne žalim. Znao sam i prije kvalitetu pravih parfema u odnosu na Muller, Douglas i slične parfeme ali baš to - nekako mi je samom sebi bilo teško opravdat tolike novce za parfem a onda pogledam da 150-200e pukne u jednom izlasku i shvatim da i nije toliki problem.

buz

Jebate znas koliko smo kad se dio Debaljaka zove Dubrava

Mislis da si u Zagrebu 🤣🤣🤣

kauboj srezati na izlascima, striperima i slično

Evo, popravio sam ti quote.