moschus Znaš kaj, sad imam 55" TV, a planiram stavit 75". Bojim se da će mi onda soundbar biti previsoko ipak ako je iznad TV-a. Estetski mi nije to baš sretno rješenje, a i ima dva zvučnika uperena prema gore, treba biti niže pozicioniran da bi imali smisla. Molio sam starog da kod sebe izmjeri razmak između nogica na 65" TV-u i 110 cm je razmak, a soundbar je 123 cm. To mi da je nadu da ću ga moći uglazbiti ispred većeg TV-a.
@StarFox_N Nemam ti s čime usporedit, ali rekao bi da je baš u tome razlika. Pravi sustav mora biti bolji, ali je zajebancija to sve provući i montirati na pravo mjesto, kablove imati na sve strane. To je možda za amere s onim velikim dnevnim sobama gdje je kauč u sredini sobe pa možeš to složit kako spada.
Mislim da je soundbar dobar kompromis u tom smislu, da se to sve lakše postavi (osim ako nisi ja pa nisi mjerio TV stolić). Nije tako dobar zvuk, ali nije ni toliko lošiji koliko je s njim lakše. Čak je na ovom mom i woofer bežičan tako da imam svega 2 kabla, strujni i HDMI.
Ali što se samog soundbara tiče, odličan je, puno bolji od mog Sony HT-RT3 na kojem igram. Žena kaže kad krene bass da misli da je potres krenuo, onda znaš da valja. 😁