buz kupio sam Peugeot

Iz kojeg pokušaja se auto pali?

ThaUrban Kad popizdim zapalit ću ga iz prve. 🔥

Šalim se, agilan je za vozit jer je lagan pošto je trul. Održavanje je jeftino jer kad nazovem mehaničara i kažem da je Peugeot u pitanju poklope mi slušalicu. Joke's on them, jer toliko troši ulja da ga ni ne moram mijenjati, samo nadolijevati.

Miro skupa su bila ko jedan pro max 😂

salu na stranu razmisljao sam o pro modelu, medutim nakon s20+ i xiaomija sam zakljucio da zelim manji laksi mob poput oneplus 8ice tako je odluka pala na “budget” model iphonea. Ugodno sam iznenađen baterijom.

led_zeppelin

A ja cekan ponudu od tcoma za iphone pro max ili cemo s23ultra kad dode

Iskreno najvise mi se svida sat ovaj ultra od applea a onda moran minjati mob ako to uzmen

Miro 11pm mi je bio cigla, al mi se cini da je 14pm bome jos veca. Ali svida mi se premisljao sam se oko pro modela, ali zakljucio da se vracam na manji ekran i nije mi zao. Baterija me najvise iznenadila 7h SoT sa 5g-om bez beda. Doduse mali je ekran pa nije ni cudo, ali u svakom slucaju baterija je ugodno iznenadenje.

• [deleted]

Ja sam prosle godine prvi put presao na max model nakon dugih niz godina na manjem, i vise se nikad ne vracam. Brzo se naviknes na veci ekran i sad sve manje od ovog mi je pre cudno.

a sto se tice 13vs14 , kad vec kupujes takav mobitel ne gledas da ustedis 1000 kn. I ja bi prije uzeo 14 nego mobitel star godinu dana, ovi koji kazu da nema nikakve razlike se varaju, razlike nisu velike ali postoje 😁

@led_zeppelin siguran sam da ces uzivat u superijornijem OS-u 🙂

led_zeppelin

Jebiga ja non stop iman velike mobitele i ne vidin kako bi sad moga na manji ici.

Tako da samo pro max dolazi u obzir

Bit imao sam ja vec par iphonea zadnji prije 13,14 je bio 11pm. Uz to imam i ipad i macbook pro tako da sam vec odavno upoznato blagodatima mac,ios-a 😬

Miro i ja sam prije volio velike ekrane, ali

iskreno nisam znao da mi je tezina telefona bitna stavka dok nisam u ruke stavio par cigli od telefona i onda sasvim slucajno zavrsio na malom oneplusu i preporodio se.

doctorfreak Ne padam pod utjecaj brandova. Ne nosim odjecu na kojoj iskače ck,th i slično.

Ti imaš potpuno iskrivljen sustav vrijednosti. To je vjerojatno uzrokovano socijalnim i geografskim prilikama i ne mogu ti to zamjeriti, ali ti bi trebao ozbiljno poraditi na tome. Tebi šteti.

Prije svega, ovaj slučaj o kojem pišeš ne vrijedi u bogatijim djelovima Hrvatske. CK majice s ogromnim logom se možda smatraju statusnim simbolom u Zagorju, ali u recimo Istri bi s tim bio predmet sprdnje.

Nadalje, nije sve što je tebi skupo bacanje novaca. Mene nije briga za novce. Želim se samo osjećati ugodno i dobro.

Treće, najbolji omjer cijene i kvalitete je drugi naziv za nemam novaca za bolje, pa si opravdavam da je ovo što sam kupio dovoljno dobro za novce koje sam potrošio. Nije. Ta uzrečica je kompromis za stvar koja je jeftina, ali nije kompletno smeće. PS4 je najbolji omjer cijene i kvalitete. Koga boli kurac više za PS4 ili za neku random grafičku karticu.

Preveliko analiziranje oko novaca i isplativosti troši previše životne energije koja se može potrošiti na lijepe stvari u životu, baš kako bi i trebalo.

weky Koga boli kurac više za PS4

Nemoj tako 😗 , mene ne boli i znam da se sve bliže približava retro tehnikalijama ali još mi je uvijek aktualna konzola.

weky Prije svega, ovaj slučaj o kojem pišeš ne vrijedi u bogatijim djelovima Hrvatske. CK majice s ogromnim logom se možda smatraju statusnim simbolom u Zagorju, ali u recimo Istri bi s tim bio predmet sprdnje.

Zašto bi ikome trebalo biti bitno kako se netko oblaci i koje marke nosi? Zašto generalizirati ljude prema županiji? Hrvati su jako miješana rasa i opcenito generaliziranje je nista drugo nego rezultat osobnih predrasuda i mentalnog sklopa.

Ja govorim o tome kako me modne marke ne interesiraju jer kod njih nije uvjet skuplje=kvalitetnije i jedna kratka majica od 1000kn gotovo nikada ne opravdava cijenu.

A što se velikih logoa tice to ti je cista psihologija. Takvim ljudima je bitno sto drugi misle o njima. I to je dokazano i u večini slučajeva točno.

Mene ne dira sto netko misli o meni a jos manje padam pod utjecaj mode, zato mi je to u krajnju ruku smiješno.

weky Nadalje, nije sve što je tebi skupo bacanje novaca. Mene nije briga za novce. Želim se samo osjećati ugodno i dobro.

Da te nije briga za novce nebi radio posao koji radis ili bi ga radio pro bono. Novac ti je bitan, budimo realni svakome je jer u danasnje vrijeme ne mozes bez njega.

Osim ako nisi fanatik i otides zivjet u sumu i glumis pracovjeka i odjebes civilizaciju.

Ono sto mozda tebi nije bitno je nacin na koji ga trosis i mozda sebi mozes opravdat kupnju kratke majice za 1000kn. Mozda se u njoj osjecas odlicno i dize ti samopouzdanje koje na kraju krajeva vrijedi vise od tog novca.

weky PS4 je najbolji omjer cijene i kvalitete

Pa i nije. Ps pro se i dalje prodaje po 2500kn. Rabljeni. To je sve samo ne best buy. Dolaskom ps5 u limitiranim kolicinama raste cijena ps4. Tako da usporedba nema smisla.

Calvin klein majice su po 150kn, nisu neki luksuz. Da budem iskren nisu ni lijepe.

Bokserice muške on the other hand su im full udobne. 🥲

BRUTALERO SCORPION trinidad moruga scorpion
              Netko če najebati na izletu 😃

led_zeppelin Idi..bolje trošit vrijeme na to nego čitat o idiotarijama koje pišemo ja i weky.

Majketi na kaj mi je spao život kad na gamerskom forumu raspravljam o ck gacama.

doctorfreak Ma simpatični ste svi. Realno da se svi oko svega slažemo bilo bi poprilično dosadno. P.s moram čekati da se skine ( nemam optiku 😢 )

weky Preveliko analiziranje oko novaca i isplativosti troši previše životne energije koja se može potrošiti na lijepe stvari u životu, baš kako bi i trebalo.

U Globalu se slažem sa napisanim, ali nije baš sve tako crno i bijelo. Ima previše varijabli u životu da bi se tako prolazilo kroz život, osim ako nemaš nekoga tko financira sve tvoje troškove u životu bez obzira o kakvim se troškovima radi.

led_zeppelin slazem se za udobnost ali nazalost ukupna kvaliteta im je jako losa, duze mi traju bokserice iz Lidl-a nego sto su ove od CK. Hugo Boss slicna stvar.

joj lidle bokesrice su mi užas… nemrem to nositi na chino hlače, uvlače se u šupak,… 😬

zadnje piknuo "žudnja za životom". Biogrfija van gogha