frend iz irske mi donio kao zakasnjeli poklon za rodjendan 🙂

Na preporuku @fensisuperstar . Sad imam sve skoro od Razera. Fali mi tipkovnica i gamepad. I kamera, ali kikyo mi ne treba trenutno

Fenix ja ne znam o čemu govoriš. Crome dođe sa time. Da vidiš Fensijev Firefox, taj tab neda da se otvori bez 30 kn javnih biljega. Imam bez na mobitelu. Tako da vidim svaki dan bar pet reklama.

Brijac

Dobro si prošel da ti nisu uvalili i slovensku tipkovnicu jer ne bi tad imal Ć.

Piaggio Beverly 400hpe Deep Black, iz salona 🛵

1 / 3

Kao što Flipper kaže, postanite roditelji i nećete imati problema da vam se ništa ne da, da se ne možete pokrenuti, da ne znate što biste sa sobom jer će vam, kao npr meni, dok ležim i igram nešto zasmrditi i onda vidjeti kako mali skače na guzicu pa skočiti iste sekunde jer znam što me čeka u peleni.

Mora da je kvalitetno napravljeno, ipak je to ubbi(soft) 😆

Morat ću to nekome predložit da si nabavi a ne da skuplja te bebine paketiće kroz dan, dva na balkonu, bemti miša, fuuuuj, fuuuj kako smrdi.

5 dana kasnije

Postar je bio vredan.

Stigao 3DS XL kompletan u kutiji, naravno sa ne originalnom olovcicom i DSI XL.

Moj stari 3DS ide sestrinim klincima.

Nov ne otpakovan Sin and Punishment za WII i NTSC verzija Tales of Syphonia za Gamecube (moja nemacka verzija ide na prodaju).

Takodje Kompletan Final Fantasy I & II Dawn of Souls za Gameboy Advance uz Final Fantasy Tactics i WarioLand 4 takodje za gba.

Ne igram puno na velikim momcima i tv-u u poslednje vreme, vise vremena provodim uz prenosne konzole, plus uskoro idem na kraci odmor tako da ce sve ovo dobro doci.

Fresh out of Canada, od kud i Abel kupuje, brijem.

Evo nije nesto ali puska radi

Salpa od pola kile

Fenix

A na kraju me ispalo 440e

Puno vise nego san ima u planu potrositi ali jebiga ovo ionako kad kupis traje godinama

A dobro, bit će ti lakše kad dobiješ 25€ za Remnant II.