Brijac LOGITECH G815 Lightsync za 34€ ulovili kolega i ja na slovenskom Mall-u. Inače 30€, ali morali smo naručiti u slovensku poštu i zaletiti se tamo pa je s naknadama ispalo malo manje od 34€, ali isplatilo se s obzirom da je tipkovnica kod nas 150€. Moram se samo naviknuti pisati jer me ove lijevo tipke baš bune kod pisanja.
Kaiserus Na preporuku @fensisuperstar . Sad imam sve skoro od Razera. Fali mi tipkovnica i gamepad. I kamera, ali kikyo mi ne treba trenutno
Kaiserus Fenix evo je sljedeća akvizicija za home office https://www.links.hr/hr/usb-hub-lcpower-lc-hub-alu-2b-10-usb-3-0-na-7x-usb-3-0-3x-usb-za-punjenje-napajanje-011507005 zaboravio sam da sam kratak sa USB utorima
Kaiserus Fenix ja ne znam o čemu govoriš. Crome dođe sa time. Da vidiš Fensijev Firefox, taj tab neda da se otvori bez 30 kn javnih biljega. Imam bez na mobitelu. Tako da vidim svaki dan bar pet reklama.
Brijac Kao što Flipper kaže, postanite roditelji i nećete imati problema da vam se ništa ne da, da se ne možete pokrenuti, da ne znate što biste sa sobom jer će vam, kao npr meni, dok ležim i igram nešto zasmrditi i onda vidjeti kako mali skače na guzicu pa skočiti iste sekunde jer znam što me čeka u peleni.
TITANXIS Mora da je kvalitetno napravljeno, ipak je to ubbi(soft) 😆 Morat ću to nekome predložit da si nabavi a ne da skuplja te bebine paketiće kroz dan, dva na balkonu, bemti miša, fuuuuj, fuuuj kako smrdi.