Tzereen

Ovo je ormar u sobi 5.50 x 2.60 jedan dio za mene , drugi za ženu.

A u sobi mi ne treba TV to ne prakticiram ali radi žene sam odlučio ostaviti prostor za 55 inča ekran i mislim da mi je to za ponekada pogledati TV u sobi sasvim ok plus nosač koji se moze izvući .

A evo evo dnevnog i TV u 3D prikazu jer još nije namontirano …

Lajkam vidjet uređenje kuće, ali ove pločice..ajme meni. Nadam se da su bile ultra jeftinjoz.

@TITANXIS

Lajsne i cokla idu na kraju 🙂 uzeo Hansgrohe il' kak se zovu baterije mislim da su kvalitetne i cjena je dobra bila na akciji 🙂

Kum mi dofural iz Amerike. Budala se slikal u toj kapi ispred Capitol Hilla.

lepa kapica a to kaj gore piša, koga briga.

Naručio baš sada i ispale me oko 100 hercegovačkih maraka il' u HR je oko 400Kuna il' 55 eura , sada imam pitanje jeli netko zna slične da imaju da su na lijepljenje ???? Cijena nije bitna moze biti i 200 funti 😊URL=[IMG]https://i.imgur.com/6MaqwGqh.jpg[/IMG][/URL]

Stigle 😎

Btw, bio bi red da podijelim, hvala na pomoći u onoj drugoj temi. Nadam se da bi megatama bio ponosan.

1 / 3

Kćer i žena malo uranili sa poklonom za dan očeva.

Nisam uspio uhvatiti OnePlus 11 već sam uzeo OnePlus 10 pro. Jako sam zadovoljan. Stvarno je top top.

Tzereen

Nakon OnePlus One, 5T sam bio super zadovoljan ali sada sa 8 pro sam rekao nikad više. Nadam se da su ovi noviji modeli bolji jer mislim da ću se okrenuti Samsungu ili nečem drugom.