weky Prije svega, ovaj slučaj o kojem pišeš ne vrijedi u bogatijim djelovima Hrvatske. CK majice s ogromnim logom se možda smatraju statusnim simbolom u Zagorju, ali u recimo Istri bi s tim bio predmet sprdnje.
Zašto bi ikome trebalo biti bitno kako se netko oblaci i koje marke nosi? Zašto generalizirati ljude prema županiji? Hrvati su jako miješana rasa i opcenito generaliziranje je nista drugo nego rezultat osobnih predrasuda i mentalnog sklopa.
Ja govorim o tome kako me modne marke ne interesiraju jer kod njih nije uvjet skuplje=kvalitetnije i jedna kratka majica od 1000kn gotovo nikada ne opravdava cijenu.
A što se velikih logoa tice to ti je cista psihologija. Takvim ljudima je bitno sto drugi misle o njima. I to je dokazano i u večini slučajeva točno.
Mene ne dira sto netko misli o meni a jos manje padam pod utjecaj mode, zato mi je to u krajnju ruku smiješno.
weky Nadalje, nije sve što je tebi skupo bacanje novaca. Mene nije briga za novce. Želim se samo osjećati ugodno i dobro.
Da te nije briga za novce nebi radio posao koji radis ili bi ga radio pro bono. Novac ti je bitan, budimo realni svakome je jer u danasnje vrijeme ne mozes bez njega.
Osim ako nisi fanatik i otides zivjet u sumu i glumis pracovjeka i odjebes civilizaciju.
Ono sto mozda tebi nije bitno je nacin na koji ga trosis i mozda sebi mozes opravdat kupnju kratke majice za 1000kn. Mozda se u njoj osjecas odlicno i dize ti samopouzdanje koje na kraju krajeva vrijedi vise od tog novca.
weky PS4 je najbolji omjer cijene i kvalitete
Pa i nije. Ps pro se i dalje prodaje po 2500kn. Rabljeni. To je sve samo ne best buy. Dolaskom ps5 u limitiranim kolicinama raste cijena ps4. Tako da usporedba nema smisla.