Ja fakat radim krivi posao. U biti, ne, volim svoj posao. Samo sam na krivom mjestu.

Maasine knjige su mi definitivno pozitivno iznenađenje u žanru (young adult) fantasya, tak da se šesta baš jebeno čekala, a Bogovi su me već duže vrijeme zanimali.

Mortal Kombat zato jer sam idiot, al i jer steelbook jeeeebeno izgleda i jer se već 2 godine ne skidam s igre, a i film mi je sjeo, i ja sam ovo moro imat.

Tuhy veliki like za gaimana 10/10, evo mali savjet za knjige, kupuj na engleskom u hrvatskim knjižarama ako kupuješ nove, budu nenormalni popusti i većina knjiga košta 100-200 kuna manje od hrvatskih verzija pa si umjesto jedne možeš kupit tri 😁

Napravljen preorder za WRC Generations Fully Loaded Edition na PS Storeu 🙂

Uzeo par igara za ovu konzolu gde se ne kupuju igre.

Kompletirao Cold Steel

I uzeo naravnoTrails from Zero limited edition, koji dodje sa artbook-om,muzickim cd-om,platnenim posterom, ovim acrylic figuricama i naravno stelbook-om.

doctorfreak poslusao sam taj savjet jednom sa xiaomiem i samsungom i pozalio. Kod xiaomija mogu pohvaliti jedino bateriju kod samsunga ( exynos ) apsolutno nista. Oneplus bi bio u igri, ali mi SD 8g1 nije sjeo.

led_zeppelin Da ne bumo outdated sa 13-icom.

Što je čista ironija, obzirom da je 14ka čista reciklaža 13ke, bez ikakvih noviteta. (osim car crash opcije i satelita koji ne radi na našem području).

A nemojte odma ubit čovjeka.

Je, slažem se da to fakat ima sve manje smisla kupit, što već i sami Apple zna. Ako su glasine točne, od iduće godine više fakat neće imati smisla uzet običan iPhone, samo Pro. Razlika će biti takva da niko normalan (nhf) neće moć opravdati takve pare za običan model. Forsat će Pro.

Kupuje šta god hoće jer je gospodin.

Vidjela sam puno glupljih kupljenih stvari ovdje (po mom skromnom mišljenju) a nisam imala potrebu dislajkat i komentirat jer koga boli briga na što netko drugi troši novce i svi imamo svoje veselje. Netko se osjetio ugroženim kada sam ja kupila usisavač od 8 000 kuna, a netko se osjetio ugroženim jer je netko kupio i phone od 8 000 kuna.

Tldr: puno ljudi se osjeća ugroženo kada netko drugi troši vlastiti novac na nešto što želi i nije se konzultirao sa tim vrlo bitnim pojedincima.

13ica necaku, meni 14 svi sretni. Sad sam miran barem 3 godine s telefonom.

oxi Ja da i imam viška para kupovao bi samo najbolji omjer uloženo-dobiveno…

Jbg cigan sam…i sam sebi 😃

oxi

Nisam ugrožen (napisao sam prvi komentar na iPhone 14 kupnju), već je doslovno bacanje novca kada je iPhone 13 DOSLOVNO isti telefon.

Isti čip, isti ekran, ista baterija, dizajn, software, isto punjenje, kompatibilnost, imati će isti iOS update put (zbog identičnog čipa), iste kamere, sve.

iPhone 13 je isti mobitel kao i 14, samo što je jeftiniji sada. Nema razloga za kupnju 14 s obzirom da 13 je i dalje u prodaji.

Doslovno je mogao uštedjeti 1500-2000 kn bez problema.

Nisam ugrožen niti ljubomoran (kakva osoba moraš biti za to kod ovakvih gluposti), već čisto ovako dobronamjerno za druge, ako je IMO on već fulao s kupnjom, jer se stvarno može uštedjeti dobar novac i kupiti za tu razliku u cijeni odlične sluše za taj mob.