Solid_Snake aha, ja mislil za ovog vranovic gejms. Mislil da je od tamo uzeto. Pošto tražil na vranovic shop i nigde ne piše kolka je poštarina(ili sam brutalno čorav) Za ozone znam da je iznad 300kn free. Naručil Marvel's Guardians Of The Galaxy - Cosmic Deluxe Edition. Pa nikak da dođe…

klinjo

Aha, sorry, totalno sam promašio. Iskreno nemam pojma, ista stvar, naručio sam ove dvije stvari što me izišlo oko 800 kuna i nije bilo dostave, tako da ti ne mogu ništa sigurno reći.

klinjo Kad napišeš podatke za dostavu ti ponudi.

33kn kurirska služba ili 15kn tisak paket

Danas došlo s ozone.hr, platil 350kn. Za PS4 je 409kn, a za Xbox 717kn😳 Isprobal ju na onom playstation plus premium i dopala mi se.

Malo retro ali konzola je prelijepa.

Zadnje kaj sam kupio gume i felge za auto

U firmi sam spomenuo kako se na ffa.hr vodi rasprava kako je MacBook u IT-u nepotreban i da se sve može odraditi normalno na jeftinijem Windows laptopu pa su mi poslali novi Air Ha-Ha-Ha

Brijac ajde pocni raspravu o tome kako je superb/passat nepotreban za sluzbena putovanja, golf 4 je sasvim ok. Mozda ti daju i auto 😃

Ja fakat radim krivi posao. U biti, ne, volim svoj posao. Samo sam na krivom mjestu.

Maasine knjige su mi definitivno pozitivno iznenađenje u žanru (young adult) fantasya, tak da se šesta baš jebeno čekala, a Bogovi su me već duže vrijeme zanimali.

Mortal Kombat zato jer sam idiot, al i jer steelbook jeeeebeno izgleda i jer se već 2 godine ne skidam s igre, a i film mi je sjeo, i ja sam ovo moro imat.

Tuhy veliki like za gaimana 10/10, evo mali savjet za knjige, kupuj na engleskom u hrvatskim knjižarama ako kupuješ nove, budu nenormalni popusti i većina knjiga košta 100-200 kuna manje od hrvatskih verzija pa si umjesto jedne možeš kupit tri 😁

Napravljen preorder za WRC Generations Fully Loaded Edition na PS Storeu 🙂

Uzeo par igara za ovu konzolu gde se ne kupuju igre.

Kompletirao Cold Steel

I uzeo naravnoTrails from Zero limited edition, koji dodje sa artbook-om,muzickim cd-om,platnenim posterom, ovim acrylic figuricama i naravno stelbook-om.

doctorfreak poslusao sam taj savjet jednom sa xiaomiem i samsungom i pozalio. Kod xiaomija mogu pohvaliti jedino bateriju kod samsunga ( exynos ) apsolutno nista. Oneplus bi bio u igri, ali mi SD 8g1 nije sjeo.