Free, ali zato što sam uzeo više stvari pored igara.
Ali evo baš gledam na siteu njihovom, 30 kuna za narudžbe do 300hrk.
Što ste zadnje kupili ili dobili?
Solid_Snake aha, ja mislil za ovog vranovic gejms. Mislil da je od tamo uzeto. Pošto tražil na vranovic shop i nigde ne piše kolka je poštarina(ili sam brutalno čorav) Za ozone znam da je iznad 300kn free. Naručil Marvel's Guardians Of The Galaxy - Cosmic Deluxe Edition. Pa nikak da dođe…
Aha, sorry, totalno sam promašio. Iskreno nemam pojma, ista stvar, naručio sam ove dvije stvari što me izišlo oko 800 kuna i nije bilo dostave, tako da ti ne mogu ništa sigurno reći.
klinjo Kad napišeš podatke za dostavu ti ponudi.
33kn kurirska služba ili 15kn tisak paket
Zadnje kaj sam kupio gume i felge za auto
Ja fakat radim krivi posao. U biti, ne, volim svoj posao. Samo sam na krivom mjestu.
Maasine knjige su mi definitivno pozitivno iznenađenje u žanru (young adult) fantasya, tak da se šesta baš jebeno čekala, a Bogovi su me već duže vrijeme zanimali.
Mortal Kombat zato jer sam idiot, al i jer steelbook jeeeebeno izgleda i jer se već 2 godine ne skidam s igre, a i film mi je sjeo, i ja sam ovo moro imat.
- Uređivano
AbelKOsMos Je li Sunset Overdrive kompletna verzija?
To sam jedino uzeo polovno (day one edition)
Nagrada za najlošiju kupovinu godine ide…
led_zeppelin Mogao si android uzet,za jedno 2 soma..imao bi iste funkcionalnosti…nešto slabiju kameru…ali bi funkcionirao normalno
doctorfreak poslusao sam taj savjet jednom sa xiaomiem i samsungom i pozalio. Kod xiaomija mogu pohvaliti jedino bateriju kod samsunga ( exynos ) apsolutno nista. Oneplus bi bio u igri, ali mi SD 8g1 nije sjeo.