Fico Uzeo se Horizon: Forbidden West. Uskoro će biti slobodnog vremena pa se treba popuniti nekom igrom. @Matador Tek sam danas došao u mogućnost da si uzmem igru pa sam probao preko PC-a naručiti, prošlo je iz prve. Sori na kasnijem javljanju od planiranog.
Deadwalker Fico Uzeo se Horizon: Forbidden West. Uskoro će biti slobodnog vremena pa se treba popuniti nekom igrom. Ja se još dvoumim između toga i Gran Turisma. Nedavno sam odigrao Zero Dawn pa ne znam ako bih odmah krenuo s nastavkom, a taman počeo s Vallhalom što jedva stignem odigrati prije nego li dođe dijete u kuću 😅
Flipper Kupio Cult of the Lambs i Bright Memory: Infinite za XSX. Zajedno platio te dvije igre €6. 😃 Na Gamivu našao kodove za Argentinsku regiju, prijavio se preko VPN-a na svoj Xbox account preko Chromea, reedemao kodove i rade. 😃 Blažen bio Xbox.
Miro Flipper Da i ja san ali cult mi se ne pojavljuje na acc A pokazuje da san ga redema i pokazuje da je cult ali na boxu ga nema
Zero Flipper Okani se igrica za Xbox (ionako ne valjaju) i počni bolje štedjeti za dječje igračke i pelene. Mislim stvarno, do kad ćeš se više i igrati?🚻💕👌👈💦👶🎮🚨🕛🆘️🏁🤐
Torla Uspio kupiti dvije karte za Arsenal vs. Tottenham. Tekma je 1.10. Prvi puta idem u London na tekmu, već sam nabrijan, baš se veselim.
Miro Ma ipak se malo kupilo igri PS Hunt Showdown, Nostalgic Train Xbox South of the Cirlcle, Hell Pie, Cult of the Lamb, Grim Dawn, Souldiers, Tormented Souls, Rogue Lords, Madison i A Jugglers Tale Sad na igranje mada me kopa jos 3 igre kupiti🤣🤣🤣
Fico Deadwalker Meni je taman pola godine kako sam riješio Zero Dawn pa reko taman dovoljno da mi bude svježe. Valhalla me još čeka da ju dovršim, prevelika za svoje dobro. Gran Turismo me nažalost razočarao, očekivao sam više.
Zero Da se nađe. Valjda nije tako loš kako kažu.: p U biti ide na policu i čekanje zajedno s Death Strandingom i Demons Soulsom za PS5 jer ima i drugih stvari za odigrati i dovršiti.
member Zero Vrhunski je. Najbolji dosad. Ovo plakanje na mikrotransakcije ignoriraj. U igri sve dobiješ što ti treba igranjem bez beda.
Fico Naravno, "plakanje". Lako je ignorirati sada kada su morali izbacivati zakrpu za balansiranje pokvarene ekonomije nakon reakcije igrača. 🙂