bosscorelli Torgue Potvrđeno, Peugeot je bolji od Mazde. Ovo je dokaz da je kocka cisto zlo, nemojte kockat ljudi. Kocka unistava obitelji i forumske veze.
TITANXIS Stalno nekog vraga se kupuje i troši. Zadnje kaj sam pilku je kruh i mleko a dobil sam kurčinu.
Tuhy Frend mi kupio za rođendan 😲😲😲😍😍😍😍 Osto paf kad sam otvorio paket LotR sam čito, Hobita i Silmarillion ne. Čul sam da je ovaj prijevod malo žgnj radi prijevoda imena na hrvatski, al nema veze, samo izdanje je predivno.
Fico Tuhy Ovo je apsolutno predivno… Preferirao bih na engleskom, ali to je skroz osobna stvar. Knjige su tvrda korica? I ovo što se prijevoda tiče, i ja sam vidio primjere prevedenih naziva i nije mi se svidjelo, ali mogu djelomice probaviti takvo što jer je Tolkien navodno htio da kada se prevodi da se prevede čim više toga na taj jezik.
Tuhy Fico Knjige su tvrda korica? Yep. Također preferiram hard covere, ovo mi je tako drago što sam dobio da ne mogu opisat. Kolega je za rođendan dobio GoT izdanje Lumena na istu shemu kak je i ovo, to si i ja pikiram uzet jer je isto apsolutno predivno. Prvu knjigu je dao meni jer mu je duplić, tak da sad imam nju i Algoritmovo izdanje 😄 Još kad bi netko za Abercrombieve knjige izbacio tako nešto, uzeo bih bez razmišljanja
Fico Uzeo se Horizon: Forbidden West. Uskoro će biti slobodnog vremena pa se treba popuniti nekom igrom. @Matador Tek sam danas došao u mogućnost da si uzmem igru pa sam probao preko PC-a naručiti, prošlo je iz prve. Sori na kasnijem javljanju od planiranog.
Deadwalker Fico Uzeo se Horizon: Forbidden West. Uskoro će biti slobodnog vremena pa se treba popuniti nekom igrom. Ja se još dvoumim između toga i Gran Turisma. Nedavno sam odigrao Zero Dawn pa ne znam ako bih odmah krenuo s nastavkom, a taman počeo s Vallhalom što jedva stignem odigrati prije nego li dođe dijete u kuću 😅
Flipper Kupio Cult of the Lambs i Bright Memory: Infinite za XSX. Zajedno platio te dvije igre €6. 😃 Na Gamivu našao kodove za Argentinsku regiju, prijavio se preko VPN-a na svoj Xbox account preko Chromea, reedemao kodove i rade. 😃 Blažen bio Xbox.
Miro Flipper Da i ja san ali cult mi se ne pojavljuje na acc A pokazuje da san ga redema i pokazuje da je cult ali na boxu ga nema
Zero Flipper Okani se igrica za Xbox (ionako ne valjaju) i počni bolje štedjeti za dječje igračke i pelene. Mislim stvarno, do kad ćeš se više i igrati?🚻💕👌👈💦👶🎮🚨🕛🆘️🏁🤐
Torla Uspio kupiti dvije karte za Arsenal vs. Tottenham. Tekma je 1.10. Prvi puta idem u London na tekmu, već sam nabrijan, baš se veselim.
Miro Ma ipak se malo kupilo igri PS Hunt Showdown, Nostalgic Train Xbox South of the Cirlcle, Hell Pie, Cult of the Lamb, Grim Dawn, Souldiers, Tormented Souls, Rogue Lords, Madison i A Jugglers Tale Sad na igranje mada me kopa jos 3 igre kupiti🤣🤣🤣