Brijac yakuza_stinger ugurat još koji keks rama Jedino mi je to i upalo u oko, malo mi je nekak 16GB za konfu od 16000 kn. Šteta jedino što si u ADM-u uzeo, oni su žešći cigani za reklamacije, svima bi preporučio Futura IT trgovinu.
Fenix Da, količina RAMA je jedini veliki minus te konfiguracije, ali ga i najlakše/najjeftinije riješiš
yakuza_stinger Tzereen inicijalno sam htio ovo: https://en.sharkoon.com/product/26616 al jbg, debel je hladnjak za CPU - preko 15cm 😉
Tzereen yakuza_stinger elegancija, da. Lajkam. Ali mislim da je BeQuiet ionako kvalitetniji od Sharkoona.
yakuza_stinger Tzereen mislim da je, vidim po reviewima i preporukama da se uvijek nudi BeQuiet kao alternativa - ako se ne ide na Fractal Define ili Meshify.
yakuza_stinger Brijac gaming, video editing, posao - dosta tog radim na kompu pa mi treba a i stara konfa je bila 10 godina stara + crkla matična što bio izgovor da kupim @Tzereen tišina, a i da dobro tjera zrak, odnosno hladi komponente
sanzo yakuza_stinger gaming, video editing, posao - dosta tog radim na kompu pa mi treba Nemaš zasebni pc za posao?
doctorfreak 16gb rama je meni i više nego dovoljno…barem za gaming…možda bi bilo li-la za onaj flight simulator ali to me ionako ne zanima. Za video editing naravno nikad dovoljno xD Ali cijene su još uvijek strašne…evo ubiješ 15k kuna…bez i7 i high end grafe…no bez obzira vjerujem da žvače sve jako dobro.
yakuza_stinger doctorfreak jep, zadnji put kad sam kupovao konfu - ajmo reći neki ekvivalent mid to high tier (prije 10ak god heh), dalo se sklepat za 7 - 8000kn. A sad praktički je sve duplo skuplje. A šta ću.
Tzereen Evo, naručio GoW Ragnarok Jotnar edition. Pa ćemo vidjet kako dalje. Velika je vjerojatnost da mi je to zadnji CE.
yakuza_stinger sanzo imam, uredsku kantu 😃 al mislim na bilo kakav posao u free time, bilo da je neki freelancing i slično.
Tzereen yakuza_stinger yakuza, jel se danas u biti može uzet laptop koji je jednako jak ko ova kanta, jel su stvari sad takve? Ili je i dalje ipak kanta jača? Btw, jel ima sad već i laptopa s mehaničkim tipkovnicama? Mislim da sam nešto negdje vidio.
sanzo yakuza_stinger Da to pitam, jer nema šanse da bi me pustili spojit se na servere od firme sa mojeg kompa, čak i na službenom je svako malo neki prisilni security patch 😃
Fico Tzereen Btw, jel ima sad već i laptopa s mehaničkim tipkovnicama? Mislim da sam nešto negdje vidio. https://www.tuxedocomputers.com/en/Linux-Hardware/Notebooks/15-16-inch/TUXEDO-Stellaris-15-Gen4.tuxedo Ovo mi je prvo palo na pamet.