Brijac Sterlok Ček šta si na kraju uzeo/dobio? Burazu sam poklonio Marshalke i kaže da su mu top, ali njemu pašu te “on ear” tak da ovisi od osobe do osobe.
kauboj Jedan dobio, drugi kupio. Inače ih narucujem preko bookdepository.com (topla preporuka) ali danas bio u Menartu i vidio da ih je poprilično puno stiglo. Neki cijenom itekako skuplji od gore navedene stranice a neki slični pa čak možda i mrvicu jeftiniji. Ali svakako lijep dodatak rastućoj kolekciji.
Picek Ubo u SD-u na Days of Play akciji + popust 20% na Multiplus karticu, ispalo oko 350-360kn. Jedino kaj se sve tak brzo rasprodalo od boja (barem u Garden Mallu) da sam uzeo pink. Al jebiga, za tu cijenu poslužit će svrsi 🤣
Picek bosscorelli javim kad pogledam. Menio su noviu nastavci jako dobri, teško mi je reći da li su mi bolji od starijih jer kod starijih ipak neka nodtalgija igra ulogu. Nadam se da će priča biti kvalitetno zaokružena zadnjim nastavkom.
Brijac lars82 Sve te Arctis su baš top. Nikad ih prije nisam imao, ali nakon Arctis 7 i sad 9 mislim da me za gaming ne bi zanimao niti jedan drugi headset.
moschus lars82 gdje si ih uzeo i koja lova? Ja imam 7+ i bojim se da nece raditi na Xboxu kojeg planiram uzeti, tako da mislim da cu ih morati mijenjati :/
AbelKOsMos Stigla jos dva 4k steelbook-a. The Green Knight je bio totalni blind buy (cu ga okrenem ovaj vikend). Na slikama se bas i ne vidi ali taj steel ima prelep embossing sa obe strane
Raziel Nisam imao kad uslikati u neotpakovanom stanju, čim sam primio kutiju u ruke, zaletio sam se trgati celofan kao odjeću vlastite žene kad sam došao iz Avganistana. Rođendanski poklon od drage. Sad mi 6 mjeseci valja kuhati, peglati, prati suđe itd.
lars82 moschus Uzeo direktno od Steelseriesa. Još sam našao neki kupon "UBI15" za dodatnih 15 posto ispale me 169,99 eura. Po trackingu stižu sutra ili u srijedu. Šalju iz Danske.
Torgue Nakon pet mjeseca natezanja, napokon sam uspio nabaviti stolicu iz IKEA-e. Hvala svima koji su predlagali stolice, posebice @Tzereen jer sam na kraju uzeo njegovu preporuku. 😃
Torgue Fico Zasad super. Isprobao sam ju u dućanu i stekao dojam da je stabilnija i ugodnija od Markusa. Brijac Järvfjället.