oxi Picek Dolce&Gabbana Light Blue. Veliki upvote, jedan od top tier parfema za svakog gospodina koji razumije da dobar parfem ne služi teroriziranju svih ljudi u radijusu od 5 metara.
kauboj Kad smo kod parfema, dugo moj omiljeni Uz njega Hugo Boss Bottled Night i što sam dobio na poklon (jer realno, inače ga nikad ne bi ni probao) ali stvarno me ugodno šokirao: David Beckham Respect
yakuza_stinger Na muškom je ta odjevna i obuvna kombinacija = Virginity retained 100% - it's super effective!
weky Tzereen Osim bijelih čarapa, veliki hit su i šuškave trenirke, a naročito kožnjak na trenirku. Tu modnu abominaciju, od slova do slova, isfuravam već dugo. Jednostavno me više nije briga. Još ako je trenirka Umbro/Diadora/Joma iz treće županijske lige, manliness mi je odmah na +4.
bosscorelli Tzereen Nije slucajno ovu sliku stavio. Ajd mu sad dajte preporuku za TV a nek ispadne los tv.
Miro Sterlok Ne Ovo je tvornicki rađeno placen je 113 eura Baš rucno rađeni damskus noz nevrirujen da bi bio ispod 500eura
Zero Neke crne levisice za 720. Još valjda mogu biti sretan što je toliko jer su inače kakti 900. Mislim da ću morati tražiti povišicu, jer ono...