danko-b Ne kupujem parfeme, znam dobit za rockass pa mi traju jako dugo. Jedino kaj bi mogao izdvojit da mi je bas brutalno mirisao je one milion.
oxi Picek Dolce&Gabbana Light Blue. Veliki upvote, jedan od top tier parfema za svakog gospodina koji razumije da dobar parfem ne služi teroriziranju svih ljudi u radijusu od 5 metara.
kauboj Kad smo kod parfema, dugo moj omiljeni Uz njega Hugo Boss Bottled Night i što sam dobio na poklon (jer realno, inače ga nikad ne bi ni probao) ali stvarno me ugodno šokirao: David Beckham Respect
yakuza_stinger Na muškom je ta odjevna i obuvna kombinacija = Virginity retained 100% - it's super effective!
weky Tzereen Osim bijelih čarapa, veliki hit su i šuškave trenirke, a naročito kožnjak na trenirku. Tu modnu abominaciju, od slova do slova, isfuravam već dugo. Jednostavno me više nije briga. Još ako je trenirka Umbro/Diadora/Joma iz treće županijske lige, manliness mi je odmah na +4.
bosscorelli Tzereen Nije slucajno ovu sliku stavio. Ajd mu sad dajte preporuku za TV a nek ispadne los tv.
Miro Sterlok Ne Ovo je tvornicki rađeno placen je 113 eura Baš rucno rađeni damskus noz nevrirujen da bi bio ispod 500eura