yakuza_stinger Ta ambalaza, to sam im ja isporucio neki dan. Two flints krojacnina. Edit: kraft posuda za salatu 1300ml. Profesionalna deformacija. Ali nisam jeo, ak je fino a izgledactako, ah bozecmoj, pojest ce se hehe
Picek Ubo preko vikenda Grid Legends na PS Storeu na popustu i neloša igra, barem ovo malo što sam igrao.
Picek ThaUrban platio sam je 370kn na Storeu, a što se tiče fizičke verzije, mislim da je bila u Sancta Domenici na popstu 399kn, ne znam da li je još uvijek. Vjerojatno kolega @Tuhy zna.
AbelKOsMos Konacno uzeo Ghost in the Shell anime 4k steelbook i Erased complete koji je bio nesto manje od 20 evri. GITS dodje i sa lepim posterom koji nisam slikao. I moja mala Ghost kolekcija ( Blu-ray drugog dela, prvi GITS DVD, 4K , Blu-ray steelbook i na kraju jedan 4K steelbook)
Flipper Žena ranije kupovala nešto za stan i dobila kupon. Na kraju me izašla ova deluxe verzija (dobiju se još kodovi neki) 200kn. Eto poslije Elden Ringa nešto za opuštanje kad me Cyberpunk trenutno nije uvukao u svoj svijet.
weky Zamisli odrasla osoba kupuje kuhinjsku napu ili robotski usisivač u Sancti i dobije kupon za sljedeću kupnju. Za dva dana dolazi neki lik s tim kuponom i kupuje LEGO Star Wars, i to isključivo zato što Spužbabob tako i tako dolazi na Plus. Misle si, a jebote, je se i ona usrećila.
TITANXIS weky robotski usisivač Kad ga već spominješ kao nešto robotsko, neki dan sam i robotsku kosilicu vidio, zaboga pa šta sve neće bit robotskog? Zašto ne konstruiraju robota koji će umjesto tebe na posao ići, to ne žele nek ti daju pomoćne robote za dom da imaš sve više vremena za crnčenje u firmi bez izgovora da nemaš vremena za dom, obitelj i sl.
Deadwalker Nije mi bilo uopće jasno pitanje dok nisam skrolao malo gore i vidio ovo: weky Zamisli odrasla osoba kupuje kuhinjsku napu ili robotski usisivač u Sancti i dobije kupon za sljedeću kupnju. Za dva dana dolazi neki lik s tim kuponom i kupuje LEGO Star Wars, i to isključivo zato što Spužbabob tako i tako dolazi na Plus. Misle si, a jebote, je se i ona usrećila. 😆 Nije se sa mnom baš usrećila, no kako imam ispod monitora jedno pet Star Wars rekvizita, razumije moju opsesiju 🙂 Nećak mi je u posjeti ovih dana pa između ostalog imamo sada savršenu couch co-op igru.
Miro Evo malo smo se pocastili Ali debili su uspili poslati krivu boju od josticka sutra cu ici zaminuti
weky Miro Uzeo plavi ds5 poslali ovaj Bio sam tamo kad je pakirao. Tuhy je rekao, ko ga jebe, i ovaj je dovoljno plav. Zato i je menadžer.
Miro weky A znan san đubre jedno da ce mi nesto uvaliti Flipper A sto ce mi 150kn radi toga se ne dizem iz kauca🤣
Tuhy weky Zato i je menadžer. Pala je Sancta, al ne baš tolko 😄 In other news... Kompletirana trilogija. Čega se Abercrombie... Laguna u svibnju izdaje Trouble With Peace, Vorto Palabra izdaje Little Hatred. Duplirat ću ih s guštom 😃❤️