Deadwalker Zero većina igara na konzoli ima target 30 / 60 FPS-a tako da to i nije neka dilema. Konzola je za veliki TV i ležeći položaj. Na PC-u ganjaš visok framerate na 144+ Hz monitoru.
Zero Deadwalker Da, znam da je viši fps od 60 trenutno rezerviran za onu hrpicu kompetitivnih igara kojih će vjerojatno biti još manja s vremenom, ali možda i probam recimo Doom Eternal u slučaju da ne budem dotad odigrao na PC-u.
StarFox_N Zero 120fps-a je super za Warzone, Siege, Rocket League. Po tvojim postovima mislim da nisi kompetitivni igrač nego rolaš uglavnom po SP igrama. Veliki 4K HDR panel je way to go. A za isprobati neku igru u 120 uvijek možeš tu i tamo spojiti i monitor.
Fenix wooddiebone dobar je Audi, ali još više mi se sviđa kuća i okućnica. Kao da sam ja sebi projektirao
wooddiebone Riječka jer nisam još prijenos obavio, a bijeli je jer je jedini uredni A3 koji sam našao, a da nije od nekog preprodavača koji prodaje 300tkm skinuto na 160tkm. A i dobra je bijela. Neki pearl efekt je. Nije obična. Malo je vlasnik bio nemaran pa treba dosta čistit unutra, ali sve u svemu jebeno.
wooddiebone 140tkm, 2015. godina, 2.0 TDI 135kW. S-line ovjes i interijer, šiber, crni tapecirung na stropu. 13,700 eura. Baka posudila dio, dio na kredit.
wooddiebone Znaš kaj, žao mi je samo kaj nisam uspio kupea nać. Malo mi je tjesan za ulaz izlaz, al to je zanemarivo sa komadom auta kakav je. Da sam faca, zaletio bi se u njemačku po ovoga https://m.mobile.de/auto-inserat/audi-a3-s-line-sportpaket-matrix-led-b-o-18z-daytona-saarlouis-lisdorf/322442228.html
Nexus buz Priznajem samo R8 Audi. Ma jok, to je za ove instant youtube/instagram influencere. Izgleda ko igračka. Fenix Okućnica top, slažem se!
wooddiebone yakuza_stinger dok je audi za neiživljene agresivne kokare Spoken like a true Kia driver. 😂 Inače, nisam zapeo za Audi, ali interijer mi je presudio. Nisam ljepši vidio na autu koji si mogu priuštit.