Ekipa mi je u kombinaciji s djevojkom za rođendan uzela ovo:

Konzolu i igre naravno, ne sve što se vidi na slici 😃

• Elden Ring i Horizon Forbidden West poštom stižu ovaj tjedan

Neloša 31. godina života.

blade

Sve odlično, samo nemoj ovaj Destruction All Stars ni ubacivati u konzolu.

Ozbiljno, kolegijalni savjet ako nisi pratio moje postove. Igra je zapravo "demo" i nedovršena bez sadržaja. Gameplayu fali puno mehanika, grafika ok ali nezanimljivo i nije vrijedno ni 5 minuta.
    Pogotovo uz ovakve naslove koje imaš ispred sebe.

Sve sama klasa i top.
    Samo polako sada😁

Znam za Destructions, ne želi ga nitko ni kao poklon. Odbili su mi ga i u pawn shopu za 20kn. Na prodaju ide i Miles Morales jer sam ga prešao na četvorci, a vjerojatno i FIFA jer je hejtam i kad krenem igrat sportske simulacije onda ne igram ništa drugo. Nije bilo drugog bundlea, a znali su da ću se te tri igre riješiti odmah pa ne ispadam šupak što prodajem poklon. 😃

Mlati se Returnal. Što je je, dobra je roba.

bosscorelli
    Otvarat naravno.
    Cim me uhvati nostalgija, verovatno kad budemo imali kolektivni godisnji ili neki veci raspon slobodnog vremena.

JohnnyL
    Narucio sam 12og februara i stiglo je juce.
    PlayAsia ti na checkout-u naplati i VAT/GST tako da carine nebi trebalo biti, mene nisu carinili.

Znaci oni ti naplate proizvod, VAT/GST i shipping.

AbelKOsMos da oni unaprijed znaju koliko će naši naplatiti carine i poreza i da oni to njima podmire unaprijed? Nekako mi je to vrlo sumnjivo.

Edit:
      znam da su meni naplaćivali carinu i porez i izračune carine i poreza i dostavu malih paketa, a item je bio free. Naši nađu 150 načina da naplate dodatne usluge.

Tzereen
        Pa znas kolko mesta naplacuje VAT instant na checkout-u, pogotovo posle brexita, samo da bih ubeazli proces i izbegli dodatna sranja na carini.
        VAT nije neki izmisljeni broj I zavisi od zemlje do zemlje.

Samo placenim VAT-om nema potrebe za carinom i dodatnim troskovima.

E sad kako se ovi na carini ponasaju to je druga prica 🙂

Ja nisam imao problema, dva puta mi je DHL (koji je uzas na Malti) naplatio dodatne troskove i pri kontaktu sajta (book depository) sam instant dobio tu razliku nazad.
        A od njih sam narucivao stotinu puta.

AbelKOsMos znam za VAT. To je normalno. Od cijene maknu svoj VAT i dodaju naš.

Ali ti naši ovdje na carini još naplate carinu i porez (ovisno o vrijednosti paketa) ako uzimaš stvari izvan EU. A PlayAsia je izvan EU.

Tzereen
            Ne znam sta bi ti rekao, ja sam sa par mesta izvan EU narucivao i svako je imalo vat/tax na checkout-u i stvarno nisam imao problema.

AbelKOsMos koja je bila vrijednost paketa?

I još jednom - VAT/TAX je porez. Carina lupa svoje kad dođe kod nas na carinjenje. Ali ovisi o iznosu. Mislim da mora biti preko 150 eura sve skupa da bi lupili i carinu.

Čak i nije puno para još ako je neotvoreno sve. Al zato PAL verzija Persone 3 FES košta valjda kao sve to zajedno, nažalost.