Kupio sam si ova PlayStation svijetla i bas su fora. Posebno mi super ovo gdje se random pale i onako trepere. Jako lijepo izgledaju.

@Flipper
I ja ih imam... super su u mraku.... jedino kaj su baš napravljeni od loše plastike, izgledaju jeftino(i jesu jeftini...hahaha) na danjem svjetlu

Torla jedino kaj su baš napravljeni od loše plastike, izgledaju jeftino(i jesu jeftini...hahaha) na danjem svjetlu

A dobro, tako i moja žena izgleda po danu.

Flipper Poslat ću joj skrinšot ovoga na Facebook ako mi ne uplatiš 10000€ odmah.

Flipper A dobro, tako i moja žena izgleda po danu.

A ti si jbn ko Bradd Pitt, jel???

Hahahahhaha

Torla a ja sam ružan i po mraku i na svijetlu. Barem sam konstantan. 🤣

Meni si zgodan, al to očito nije dovoljno.

Dabl post, I dont care. Aktivno sam odlučio podržati merger o kojem svi pričamo. Nadam se da valja. Dobar je popust.

Nemreš ti budali dokazat da ne treba kupovat...

Al stvarno im nemreš ljepše reć nego jeba im pas mater.
          Svima po redu.

Jučer dok sam slikal Ninja Gaiden igre...ono, primiš kutiju prve igre i, da te udarim po glavi s njom, dobio bi lagani potres mozga kolko je toga unutra.

Jedina novija igra koja je u "standardnom" izdanju imala isto tak "sadržaja" je Witcher 3.

Kod ovih cigana te uz igru dočeka jedan jedini bijeli papir, sa druge strane su ispisane one health gluposti.

Al baš jadno izgleda, jebeš mi sve. Nisam radi toga kupil igru, al šteta na kaj smo došli kroz sve ove godine.

Na, vid usporedbe... Ovo gore od prvog Ninje Gaidena na Boxu i onda ova sad sirotinja, koda sam na placu kupil.

Tuhy a ono, tehnički si kupio bolje postavke grafike i dobar art na naslovnici kutije. Umjesto da Naughty Dog radi nove projekte, gube vrijeme i resurse na remaster par godina starih igara koje i bez obrade danas izgledaju vrhunski.

aviokarte za hrvatsku 🙂

Deadwalker
              Ma jasno mi sve.
              Neću reć da je bačena lova jer mi je drago da sam kupil. Al nemrem ni reć da si u krivu.

Tzereen

Kako ide carina kad uzimaš sa zavvija?

Ja evo vec par dana tražin koji bluetooth zvučnik uzeti doša san na 3 sad se nemogu odlučiti a nažalost ništa kod mene po dučanima nema da čujem uživo.
              jbl charge 5
              jbl flip 6
              bose soundlink flex ovog još nema kod nas u prodaji

Ima ko od vas JBL?
              kako ste zadovoljni

Miro zavvi za nas šalje iz EU skladišta.

Ako kojim slučajem i fulaju pa ti naši naplate dodatke, javiš se na chat customer supporta i vrate ti novac.

@Miro
                A kaj se tiče JBL-a, super su. I izrada i zvuk. Malo skuplji od Sonya, ali većina ljudi će reć da preferira JBL sound.

Tzereen
                  Odlicno onda bi se moglo štogod uzeti sa zavvija

escoban

Pridružujem se! Volio bih da nisam imao već obje igre, ali eto 60 FPS je 60. Dat ću opet iste pare kad dođe na PC 😂