Što ste zadnje kupili ili dobili?
Meni si zgodan, al to očito nije dovoljno.
bas mocno cover izgleda.
- Uređivano
Al stvarno im nemreš ljepše reć nego jeba im pas mater.
Svima po redu.
Jučer dok sam slikal Ninja Gaiden igre...ono, primiš kutiju prve igre i, da te udarim po glavi s njom, dobio bi lagani potres mozga kolko je toga unutra.
Jedina novija igra koja je u "standardnom" izdanju imala isto tak "sadržaja" je Witcher 3.
Kod ovih cigana te uz igru dočeka jedan jedini bijeli papir, sa druge strane su ispisane one health gluposti.
Al baš jadno izgleda, jebeš mi sve. Nisam radi toga kupil igru, al šteta na kaj smo došli kroz sve ove godine.
Na, vid usporedbe... Ovo gore od prvog Ninje Gaidena na Boxu i onda ova sad sirotinja, koda sam na placu kupil.
Tuhy a ono, tehnički si kupio bolje postavke grafike i dobar art na naslovnici kutije. Umjesto da Naughty Dog radi nove projekte, gube vrijeme i resurse na remaster par godina starih igara koje i bez obrade danas izgledaju vrhunski.
aviokarte za hrvatsku
Deadwalker
Ma jasno mi sve.
Neću reć da je bačena lova jer mi je drago da sam kupil. Al nemrem ni reć da si u krivu.
Kako ide carina kad uzimaš sa zavvija?
Ja evo vec par dana tražin koji bluetooth zvučnik uzeti doša san na 3 sad se nemogu odlučiti a nažalost ništa kod mene po dučanima nema da čujem uživo.
jbl charge 5
jbl flip 6
bose soundlink flex ovog još nema kod nas u prodaji
Ima ko od vas JBL?
kako ste zadovoljni
Evo upgradea Uncharted4 za 80 kn