Solid_Snake Nakon dugo razmatranja, odlučio sam se za ovaj. So far, so good. Koliko vidim sličan je tom gore, samo što je kod mene 15" i ima 512 ssd-a.
Torla Vezano za bežične sluške.... Jel netko imao iskustvo slušanja s ovim slušalicama? Ili je čuo od frenda dojmove? Malo sam gledao jučer, čine mi se da su dobar omjer cijene/kvalitete... https://eu.nothing.tech/products/ear-1
Tzereen Torla ja sam jako puno očekivao od njih. Ipak su od foundera OnePlus telefona. Ali većinu recenzija kaj sam pogledao kažu da je lila. Šteta.
Torla Tzereen Torla ja sam jako puno očekivao od njih. Ipak su od foundera OnePlus telefona. Ali većinu recenzija kaj sam pogledao kažu da je lila. Šteta. Aha Al u tom cjenovnom rangu, jel ima boljih? Jer ove imaju i noise cancelling... Gore spomenute Ankerove... Kakve su one? Iako mislim da nemaju tu opciju...
Tzereen Torla sorry, nisam baš za kompom. Anker znam da je jako dobro prihvaćen. Nisam ziher koji model. Soundcore II možda? Koji je to cjenovni rang? 100eura?
moschus Torla ja imam Anker pa pitaj sto te zanima.... Aktivni noise canceling nemaju ako ti je to bitno ali meni su sluske vrh, odlican sound kojeg jos mozes podesiti iz njihove aplikacije i odlicno leze u usima. Imaju silikonske vrhove pa lijepo sjednu i priguse buku iz okoline, ne volim one plastice koje samo stavis u uho, to uvijek imam ojsecaj da ce mi ispasti.
Torla Tzereen Torla sorry, nisam baš za kompom. Anker znam da je jako dobro prihvaćen. Nisam ziher koji model. Soundcore II možda? Koji je to cjenovni rang? 100eura? Anker Soundcore Liberty Air 2, da. Mislim da su i Anker i Nothing oko 650-700 kn
Tzereen Torla ja bi radije Anker u tom slučaju. Vidi koliko ti je OnePlus Buds Pro. Zna bit na akciji, a mislim da je bolji. Puna cijena je inače 150eura.
Cpl_Darac Corsair mm350 podloga bila je nekih 25% popusta na amazon.de tako da sam je morao uzeti jer je stara bila već pohabana. Dobar spill resistance materijal i dosta je mekana pa je ugodna za duge gaming sesije. Preko Amazon prime-a stigla iz njemačke za 2 dana.
oxi Cpl_Darac Spill proof? Zar se tipkovnica koristi ko podmetač ispod tanjura na stolu da mora bit spill proof?
Cpl_Darac oxi Koja tipkovnica? Govorim o podlozi za stol/miš corsair mm350 extended. Ona je spill prof za svaki slučaj ali rijetko kad pijem za stolom.
Cpl_Darac buz ja sam jednom kolu i poslije sam morao baciti tipkovnicu, dobro da je to bilo prije više godina kad sam koristio običnu uredsku tipkovnicu, plus k tome sadašnja tipkovnica ima kanaliće za odvod tekućine ako se nedaj bože dogodi.
buz Cpl_Darac Moja je bila G11, iskopčao, odnio u tuš, otuširao i stavio na rešetke za rublje dva dana. Radi dan danas, odnio sam ju na posao kad sam kupio novu doma. 😄
Brijac danko-b Uzeo neku kopiju Pro kontrolera za sad za 100 kn i čini se stvarno oke, a originalni pro probam uloviti na nekoj akciji.