wooddiebone
Zašto je pitanje vremena, pratim LG OLED grupu i serije 8, 9, X imaju sve manje problema s burn-in samo strašiš čovjeka bez razloga, a radni broj sati jednog člana model iz 2016., dovoljno govori, znači prosjek mu je gledanje oko 9 sati dnevno i nikakvih problema

maverick vas dvojicu cu vijati ako grafika ne Bude bolja.

Ali budi iskren i priznaj ako grafika doista bude bolja. A bit će, jer je.

Daj neku sliku di je cijela slika bijela ili magenta.

Mislim ne strašim. OLEDi se kure.
Svatko tko se odluči za kupnju bi trebao bit svjestan toga.

Još uvijek je to vrh telka, samo nije za mene.
Ja osobno čekam mLED prije nego investiram tolku lovu.
Kompromisi nisu nešto što radim kad kupujem.

Imao sam prilike igrati na CX.
    Motion je čišći i bolje mi leži za oči pošto nema backlighta odnosno PWM flickera.

Međutim neki detalji se gube i nisu vidljivi kao na LCD-u.
    Oled ima također black crush a vidi se da igre nisu nativno rađene za tu tehnologiju.

Važno je istaknuti da se oled degradira i svjetlina neće biti ista nakon 100 i 1200 h korištenja.
    Najvećom brzinom degradira crvena i bijela boja.
    Burn in teško se može desiti kod normalnog korištenja ali opet treba pripaziti.

Osobno smatram da je oled za filmove, youtube i serije dušu dao.
    Za igranje, jbga klasični LCD još uvijek.
    Kad toliko platim tv želim da bude dugotrajan.

wooddiebone Daj neku sliku di je cijela slika bijela ili magenta.

Narandžasta, nikakva bijela.

Tu se vidi kad se zapeče.
    Na magenti nisam isprobaval.

Tuhy Narančasta, nikakva bijela.

Sorry morao sam, počele me peći oči kad sam vidio 🤣

maverick
      Welcome to the club, preporodit ćeš se, vidjet ćeš samo taj Remote daljinski niti jedan mu nije ni blizu, a slika i ostalo sve 5, uživaj!

Naporan mi je taj daljinski.

Slučajno ga zatresem dok se gnjezdim u kauču i 15 sekundi gledam rozu strelicu na faci od Robert Downey Jr.

I scroll wheel mjenja proglame umjesto razinu volumena što je astronomski previd od strane LGa

8 dana kasnije

Potrosio pola place na mini verzije pojačala, s lijeve na desno: Orange Crush Mini, Boss Katana Mini, i Blackstar Fly 3 Mini. Uopće mi ne trebaju ali zaljubio sam se u njih i morao sam ih imati. Also, Katana je bolesno glasna i chuga, i posluzila je jučer za sobnu probu. Nisam dugo bio nabrijan na svirku kao ovih dana.

foggy Katana je bolesno glasna i chuga, i posluzila je jučer za sobnu probu.

Ja mislio ovak na prvu da su to igračkice.

TITANXIS Prava pojačala, u Orange ide jedna 9V baterija, u Blackstara i Katanu idu po 6 AA baterija. Navodno dugo i drže, a svaki ima i 9V ulaz za adapter. Za mala pojačala ja sam impresioniran, evo za showcase Katana video, ona je daleko najbolja, ali i Blackstar ima jako dobar lead i uporabljivu distorziju:

Blackstar:

I naravno citat godine:
          "Sounds pretty good for a small piece of shit amplifier" 😃

To je onda mala zvjerka. Za vježbicu solidno. Daje ona dosta van.

U stanu na nekih 4/10 je već glasna, a daje fini zvuk. Bolesno malo pojačalo haha, još kad mu nabijem Tube Screamera da stegnem rižu bit će bolje od bilo kojeg digitalnog "pojačala".

Potrošio pola plaće my ass 😃 Al zbog tebe sad non stop gledam i đitre i pojačala

Mislio sam da ovakav tip igre nema smisla i da ce mi bit bez veze. Probao sam prvu sezonu na ps viti i iznenadio se koliko je to zapravo dobro. Prica je mrak,likovi također, voiceacting i da tvoje odluke fakat mogu ubit nekog su nešto predobro.

Nadam se da su i ostale sezone toliko napete.

Također valja napomenuti da je navodno telltale zatvorio svoja vrata i da ovakvih igara više nece biti ( barem ne od njih ). Ispravite me ako griješim.

Isto tako je sramotno da u cijeloj hrvatskoj ne mozes kupiti ovu kolekciju nego sam uzeo od britanaca za 150kn sa postarinom. Naravno naše hrvatine samo prvu sezonu rabljene igre prodaju za tu svotu.