Brijac Najbolja firma u HR mi kupila <3 Do sad sam bio na first gen iPhone SE pa će mi ovaj 13 Mini idealno pasati jer je taman malo veći od ovog starog.
Cpl_Darac Brijac ja sam 6 godina imao prvu generaciju SE-a, i prebacio sam se na 12 mini. Prezadovoljan sam.
fensisuperstar oxi nemrem nosit tako nešto na poslu ^^ uzet cu si ove kasnije u svijetu medija u poreču. idem usput kupit još neke čičkarije pa mi je usput. https://www.svijet-medija.hr/art/bezicne-true-wireless-bluetooth-slusalice-s-mikrofonom-xiaomi-mi-earbuds-basic-2/99804?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click
Fenix fensisuperstar imam iste, meni super. Minus je što gube signal kad si u većim skupinama ljudi, a mobitel je u džepu traperica. Moram ga držat u džepu od jakne ili bilo gdje iznad struka. Ne znam je li tako s drugima.
bosscorelli fensisuperstar Te i ja imam, jako zadovoljan. Doduse to su mi prve bezicne pa ih nemam sa cime za usporediti. Ali ono sto mogu reci da sam znao flaksati cijeli dan , ispale mi dvaput. Nisam imao gubljenje signala ni jednom zasad.
fensisuperstar Fenix ja ne idem nikad u velike skupine ljudi tako da mi to nije problem. A primarno ih zelim koristit dok se šećem vani i dok budem radio. Na poslu dosta često moram voziti papamobil po kampu dok sam kontrolor i dosta često primam pozive sa recepcije i onda moram zaustavljati papu i javit se a to mi je sve gubitak vremena. Sviđa mi se to što samo ubacis slusalicu jednu u kutiu na punjenje i automatski imas mono na jednu slusalicu. To mi je bas top. Htio sam si ih uzeti prije jos nakon što sam ih kupio frendici pa im je cijena svugdje skočila preko 250 kuna pa sam izgorio i sad vidim opet su na sniženju a to mi je 15 minuta do poreča autom. reci mi samo dal si ih pokusao povezati sa PCem preko BTa?
fensisuperstar @Fenix @bosscorelli Sound je jebeno brutalan au pičku! Samo sam morao stavit manji plug gore. Ful zadovoljan.
fensisuperstar ikral nisu mi ispadale stavio sam najmanje jer su mi ove medium bile previse velike. Izgleda da su mi ušni kanalići poput vagine @Tzereen ove cure 😃 brutalno uski i ne preveć korišteni 😃 @Tzereen brate moram se malo šaliti ne brini se i pa se patim od nejebice atm 😃
prayer Kad smo već kod slušalica, pobudili ste mi želju pa sam se nadogradio sa Airpods 2 na Pro. Ogromna razlika u kvaliteti zvuka no na oblik se moraš malo priviknuti. Airpods Max si je žena za posao uzela, nisam ni znao koliko toga ima u pjesmi što ne čuješ dok nisam probao njih. Za sada jako zadovoljni i sa jednim i sa drugim 🙂
Deadwalker Uzeo nove slušalice za komp, Logitech Pro X. Kada već pišam krv na poslu, da se počastim i čujem barem svaki metak koji mi dođe s leđa u BF 2042.
Garrus_V Kad se hvalite svi sa sluskama ajde da i ja. Samo ne pitajte kakve su jer ih u 10 dana jos nisam stigao ni otvoriti.
oxi Garrus_V ja sam razmisljala uzet al cijena je previše, uvjek kad kupim nešto skuplje strah me da ne izgubim/pokidam pa mi to stvara nepotreban stres u životu.
Garrus_V oxi 100€ su bile ali se na poklon dobiju i buds live sluske koje trenutno pokusavam utopiti za 50ak eura na ebayu tako da i nije strasno 😄
oxi Garrus_V ma di si uzeo za 100 eura, ja gledala neki dan 1200 kuna, zato sam i uzela JBL koje su me došle 100 eura
Garrus_V sta samo buds2 1200kn ili? isuse kriste, ja buds 2 i buds live u paketu za 104€ uzeo ali u njemackoj. ma nema sanse moj limit je rekao bih nekih 60-70€ jer realno cu ih izgubiti. btw ako nekome trebaju buds live prodajem za 50€ 😁
oxi Garrus_V btw ako nekome trebaju buds live prodajem za 50€ With peace and love ali stvarno si šupak. Moj komentar dolazi iz velike frustracije i ljubomore jer sam jako htjela baš buds live ali puno mi je bilo dat 1200 kuna. Eto. 😔
fensisuperstar oxi stvarno si šupak. @Tzereen vidiš. Tu smo mi pogriješili. Trebamo ovakvu žemsku naći. Sa kojom se možeš pošteno našajbati i koja će te poslati u tri lijepe pizde materine kad zasluzis. (i još te bude razapela u tekkenu!)