Što ste zadnje kupili ili dobili?
Tzereen nemam nažalost, ali me već novci svrbe da ih kupim jer sa sa trenutnim Kingston hyper x fury nemrem dobit tak lijepe efekte. Pa koristim Open RGB za matičnu, grafu i taj RAM. Još se dvoumim između Dominatora ili Vengeance pro rgb 3600mhz, sad sam na 3200, pa da ne bude da sam ih kupio samo radi izgleda xD. E ne znam još, s miševima sam slab. Neke preporuke?
Cpl_Darac A idealno bi ti bilo uzet Corsaira da ti upotpuni iCue ekosustav. A onda je bitno pitanje, kakav grip voliš. A drugo bitno pitanje, kakve igre igraš.
Ja osobno preferiram veće miševe pa bi mi recimo onaj slatki mali FPS M65 otpao. Vjerojatno bih odabrao između Glaivea i Iron Clawa.
- Uređivano
Tzereen ma uzet ću uskoro sigurno, najkasnije drugi mjesec kad sjedne plaća. Bolje da ima dobar gip sa strane gdje mi palac sjedne. Volim kad mi dobro stoji u ruci (That's what she said). Osim WOT-a ništa drugo ne igram kompetitivno tak da ne treba biti ekstra brz. Nešto brže dpi koristim u Far Cry 6 i RDR2 kad online igram. Ovo ostalo ne zahtijeva prebrze reakcije.
Solid_Snake Hebeno izgleda...kolko para ako nije tajna?
Solid_Snake Gdje je igra?Kupuješ prazne kutije?
- Uređivano
Cpl_Darac uff, ne pitaj. Mislim da je 2014 još kupljena.
Nema ništa svjetala unutra. GTX 970 G1. Staro, tiho, elegantno Define S kućište. Ali bez prozora, bez svjetala.
Jedino kaj sam si lani ponovio periferiju, samo kaj sam odabrao Razer ekosustav. Htio sam imati hr slova na tipkovnici i tako je krenulo. Miš, podloga, tipkovnica, stalak za sluške.
Ali Corsair mi je stara ljubav. I kućišta i napajanja i rami. Imam i njihovu staru mehaničku tipkovnicu. Ko tenk je čovječe.
oxi JBL T115TWS ili JBL LIVE 300TWS ?