Cpl_Darac Da, baš ga gledam. Ima 16 ledica. Nije loše. I izgled i performanse.

Jel imaš i RAM-e njihove?

Ak ćeš slikat sa strane unutrašnjost, daj jednu i zatvorenu da vidim kak izgleda s tim tamnim kaljenim staklom?
Btw, kojeg ćeš miša piknut sad onda? DarkCore? Scimitar? Glaive?

Tzereen nemam nažalost, ali me već novci svrbe da ih kupim jer sa sa trenutnim Kingston hyper x fury nemrem dobit tak lijepe efekte. Pa koristim Open RGB za matičnu, grafu i taj RAM. Još se dvoumim između Dominatora ili Vengeance pro rgb 3600mhz, sad sam na 3200, pa da ne bude da sam ih kupio samo radi izgleda xD. E ne znam još, s miševima sam slab. Neke preporuke?

Cpl_Darac A idealno bi ti bilo uzet Corsaira da ti upotpuni iCue ekosustav. A onda je bitno pitanje, kakav grip voliš. A drugo bitno pitanje, kakve igre igraš.

Ja osobno preferiram veće miševe pa bi mi recimo onaj slatki mali FPS M65 otpao. Vjerojatno bih odabrao između Glaivea i Iron Clawa.

Tzereen ma uzet ću uskoro sigurno, najkasnije drugi mjesec kad sjedne plaća. Bolje da ima dobar gip sa strane gdje mi palac sjedne. Volim kad mi dobro stoji u ruci (That's what she said). Osim WOT-a ništa drugo ne igram kompetitivno tak da ne treba biti ekstra brz. Nešto brže dpi koristim u Far Cry 6 i RDR2 kad online igram. Ovo ostalo ne zahtijeva prebrze reakcije.

Cpl_Darac e to za palac i ja volim, da. Općenito više volim ergonomske miševe nego simetrične. Ne znam, simetrične ne bi ni za gaming ni za posao koristio. Preferiram da mi bolje sjedne.

Tzereen

ovako to izgleda, budi svjestan da mobitel usere dozivljaj skroz, vise su boje prigusene i kvalitetnije nego sto je ispalo.

Cpl_Darac još ću dodati jedan corsair ll 120 ventilator iza da malo to osvijetli.

Cpl_Darac uff, ne pitaj. Mislim da je 2014 još kupljena.

Nema ništa svjetala unutra. GTX 970 G1. Staro, tiho, elegantno Define S kućište. Ali bez prozora, bez svjetala.

Jedino kaj sam si lani ponovio periferiju, samo kaj sam odabrao Razer ekosustav. Htio sam imati hr slova na tipkovnici i tako je krenulo. Miš, podloga, tipkovnica, stalak za sluške.

Ali Corsair mi je stara ljubav. I kućišta i napajanja i rami. Imam i njihovu staru mehaničku tipkovnicu. Ko tenk je čovječe.

Tzereen U jebate ti si bas old school. Mislim da je vrijeme za upgrade. Doduse svega osim grafe jer su cijene grafi u nebesima. Malo pomalo upgrejdaj. Ja imam od razera imam sluške i to Blackshark v2 i fkt sam prezadovoljan s njima. 7.1 suround sound je ekstra.

@Tzereen ako planiras kupit novi PC, najbolje da sad kupis pre-built PC jer ces tako najjeftinije proci...

Tzereen moja konfa je bila 1800 eura, i evo neki dan vidio da je graficka na zasebnoj prodaji dostupna po 1121 euro, a radi se o RTX 3070 gigabyte OC modelu...da idem sad sastavljat zasebno PC kostalo bi puno vise...