Za rođendan od jednog frenda Dying Light 2, od cure jednu lijepu Vans majicu i Gof of War, a još uz to lijepu povišicu na poslu 🙂

Corsair ventilatore, upravo stigli pa ćemo ih instalirati u 4000D zajedno sa corsair icue h150i rgb pro xt vodenim hlađenjem.

Navodno je dobra...nisam igrao ni original..
    120kn s dostavom ok cijena

HideooKoojima Isuse krivi dan sam počeo sa zdravom prehranom i totalnim izbacivanjem bespotrebnog šećera. Srce mi puca 😃

Srce mi puca kad vidim 4 igre za psvitu, a mogao je kupit neki NFT.

maverick Ček da odigram pa ti javim...

Nego za Vas koji ste igrali dotičnu igru ako mogu napravit mali OT da Vas pitam:

Igram na standardnoj težini...i odmah sam skužio da nema baš puno municije...tj imam tipa 20 metaka...a zna se naci u prstoriji po 4 zombija koji te metke baš upijaju ko spužva...

Bez obzira dal pucam direktno u glavu ili ne...barem 5 metaka ide na jednog..ponekad i puno više....koja je strategija ako sam tip koji želi istražiti svaki metar svake prostorije? Jer ako je cilj bježati od njih onda imam problem.

tj pitanje je da li mogu sve čistiti redom a da ne bježim od njih ili ne?

Je možeš kasnije, malo upgraedaj oružja i otključaj nova.
        Igra je zapravo dosta lagana kad skužiš neke stvari.

doctorfreak ja sam igrao prvi prijelaz sa Claire na hard. Vecinom sam pucao zombijima u noge da postanu crawleri jer je municije bilo na kapaljku, a ako bi mi bas smetali, headshot je nuzan.
        Citao sam da je na normal sasvim moguce cistiti sve redom i da ima dosta municije, pod uvjetom da ju ne rasipas okolo bezveze.

Preporucam ti da ako se nalazis u vecem prostoru (poput dio u knjiznici) ignoriras / izbjegavas neke od zombija jer normlano nema razloga sve ubijati, pogotovo ako imas vecih problema sa municijom i ti isti problemi ustraju i kako igra odmice.

Jer ako je cilj bježati od njih onda imam problem.

Mislim da je cilj igre da budes na momente u panici i da osjecas konstantnu prijetnju, a ne ala Max Payne rostiljas rafale po mapi.

Kad padne zombi na pod, vadiš nož i bodeš dok je na podu, tako možeš sve riješiti i još ti ostane milijun metaka.

Heat to je isto dobar nacin, ako bas zeli imati cistu mapu. Ja sam vecinu ignorirao ako mi ne stoje direkt na putu. Takodjer mozes ostati bez noza ako te protivnici vise puta dohvate i koristis nozeve kao escape item.

Joker-a jos nisam gledao, tako da ce ovo biti fino prvo gledanje.
          Fury Road sam pogledao poprilicno puta, tako ce se i nastaviti.
          Ghost in the shell - pa Ghost in the shell.
          Vampire hunter D Bloodlust - jeben film ali animacija i art su za izdrkati <3

novi xbox wireless adapter za PC, tako da ne moram ovaj iz minkena nosit za osijek xD

Kupio AC: Unity za 12kn. Na XSX sad radi na 60 FPS-a, a preskočio sam igru. Vidjet ćemo nakon Valhalle može li se ovo igrati.

Flipper odigraj, igra je odlična. Najbolji parkour u Ac igri ikad