Solid_Snake yakuza_stinger Mislim da da, čim se spominje i FF VII Remake. Brutalna knjiga, nevjerovatno za koliko igara samo nisam čuo. Mislim da ima blizu 700 stranica. Evo još par brzih screenova: Uklopice se lijepo uz ostalu kolekciju:
yakuza_stinger Solid_Snake To je super onda, koliko god znao na pamet koliko tih JRPG-ova ima, toliko znam da ih još ima za koje nikad nisam čuo. Dao bi se nabavit taj guide 😃
Deadwalker Uzeo zadnje na EGS-u Hitman 3 + pass za lokacije iz prve dvije igre. Pravi combo za siječanj <3
StarFox_N Sram me priznati da sam tek sada kupio ali bolje ikad nego nikad. Sekiro: Shadows Die Twice
fensisuperstar @Tzereen upravo sam si naručio Bijeli Deathadder Essential, Bijelu tipkovnicu i sivu podlogu za miša od razera 🙂 @wooddiebone sa instara
fensisuperstar da se razumijemo kučište mi je skroz bjielo, poput frižidera this comment is sponsored by gorenje
pravednik @Tzereen Stigle su lažne kamere u trgovinu Tomi z Bedekovčine. Stjepana Radića 25A ili tak nešto?
fensisuperstar kupio sam special edition box od jimmy fantastic čokolada za 20kn. 2x 50 grama, 2x100 i 1x 180 prvi put probao i mogu reći da je brutalno dobra. inače su skupe kao sam vrag ali eto u o-plodine. da je malo gušća imala bi svoju orbitu doslovno
Brijac Meni nije jasno šta rade te Jimmy Fantastic čokolade u hrvatskoj. Ne vjerujem da to itko kupuje jer su kako kažeš užasno skupe.
weky Brijac Meni nije jasno šta rade te Jimmy Fantastic čokolade u hrvatskoj. Za početak, hrvatski su proizvod.
Brijac weky Još bolje, da netko ide u hr prodavati čokoladu s takvom cijenom.. stvarno moraš biti pacijent.