Picek darkfenix gle, morao sam 🤣 Kad ubuduće kupim tenisice i kad ih popljuješ da se mogu referirat na ovo 🤣
fensisuperstar wooddiebone nemoj se začudit kad ti odjednom dodje neki muški vibrator or something. Samo ti stavljaj adresu ikral ja sam htio kupit basic 2 bile su na popusut za 159 u jednom shopu tu i sad su 300 opet 🙁
Brijac Prošli Božić sam prodao Vitu jer sam bio bez posla i baš mi je bilo žao. Već pola godine gledam po oglasima ne bi li naletio neki dobar deal i evo brat mi nađe u njemačkoj za 60€ i to OLED verzija s 8GB karticom.
oxi Držite me u mislima i molitvama danas, dolazi mi modularni PSU a ja nemam pojma kako to spojit. Sve na netu je kao da svi vec znaju kako ukopcat sve, a meni treba doslovno di koja strana ide di, frfa me. Nemojte mi se smijat al frfa me.
wooddiebone oxi Uglavnom piše na kabelu koji kraj ide u napajanje, a koji u grafu, proc, matičnu... Brzo budeš skužila.
sanzo oxi Stvarno nema razloga za brigu, više će ti vremena trebat za uredno provuć kablove nego za skužit sve i pospajat. Svaki utor je obično označen i rupice su drugačijeg oblika pa osim na silu ne možeš ništa krivo uštekat. Nećeš imat nikakvih problema. 😃
oxi sanzo wooddiebone Evo stiglo je i gledam u kutiju i strah me pocet. Znam spojit nemodularno ali ovo neznam....neznam. Znam samo da ovako radi aksioznost: nisam ni otvorila kutiju, ej ajmo paničarit na maximum iako nisi ni skinula omot od kutije. Koji debos sam ja. Javim vam kako je proslo
fensisuperstar @oxi jedini način na koji mozes sjebat komp je da okreneš polaritet na jednom kablu. a fakat bi ga divljački trebao ugurati za to.