darkfenix ček, meni si se smijao za tenisice. Ubuduće pitaj jel ima muških 🤣

Al ajde, djeluju dosta udobno tak da mogu proći samo zbog toga.

foggy zapravo to je boca koja se otvara na gumb tak da nece biti nista lol.

buz wc papir je za pražnjenje nosa. "netko" me zarazio.

Tzereen nemam kaj preuredit ovo sam stavio u 5 minuta samo da se mogu ulogirati u FF14 na vrijeme. I zapravo imam stolicu riklajnera i prostor gdje mogu dignut noge jer ja igram okrenut po 90% stupnjeva sa desnom rukom na stolu a tipkovnica mi u krilu

Fico Upravo ga citiram i vidim tvoj reply haha.

@fensisuperstar - Složi da uvijek gledaš pravo u monitor, nikakve vratolomije vratom, ode vrat u krasni (slušaj debila koji nije slušao). Kad imaš više ekrana, okrećeš tijelo na stolici da bude ravno ekran, a ne vrat.

darkfenix gle, morao sam 🤣 Kad ubuduće kupim tenisice i kad ih popljuješ da se mogu referirat na ovo 🤣

Prošli Božić sam prodao Vitu jer sam bio bez posla i baš mi je bilo žao. Već pola godine gledam po oglasima ne bi li naletio neki dobar deal i evo brat mi nađe u njemačkoj za 60€ i to OLED verzija s 8GB karticom.

wooddiebone nemoj se začudit kad ti odjednom dodje neki muški vibrator or something. Samo ti stavljaj adresu

ikral ja sam htio kupit basic 2 bile su na popusut za 159 u jednom shopu tu i sad su 300 opet 🙁

Držite me u mislima i molitvama danas, dolazi mi modularni PSU a ja nemam pojma kako to spojit. Sve na netu je kao da svi vec znaju kako ukopcat sve, a meni treba doslovno di koja strana ide di, frfa me. Nemojte mi se smijat al frfa me.

oxi s obzirom kaj sve radiš inače, ovo će ti biti mačji kašalj.

Tzereen Gle, nikad nisam imala modularno pa me strah to je sve 😃

Onda navijam za tebe i držim fige!
            Nakon kaj to odradiš, zgustaj si pivicu!

Tzereen nemam pivicu al imam gey pivicu aka somersby, se i to broji ili 😄

oxi Stvarno nema razloga za brigu, više će ti vremena trebat za uredno provuć kablove nego za skužit sve i pospajat. Svaki utor je obično označen i rupice su drugačijeg oblika pa osim na silu ne možeš ništa krivo uštekat. Nećeš imat nikakvih problema. 😃

oxi bolje nego radler. Mislim da ima alkohola ko piva!?

oxi

Uglavnom piše na kabelu koji kraj ide u napajanje, a koji u grafu, proc, matičnu...

Brzo budeš skužila.