Evo konačno upgrade računala za posao. Nisam išao s najnovijom “notch” verzijom, malo mi je to ipak overkill po pitanju cijene. Idući puta 😃

Deadwalker Ono što me na prvi pogled oduševilo kod 13" varijante je koliko je ekran kvalitetan. Uživat ćeš. 🙂

Gta 5 za 4.99 eura na epicu. Nebi dala 5 da je bilo 5 eura, s obzirom da je RDR2 i dalje poslje 100 godina od izlaska 40 eura.

Pa bila je potpuno besplatna...znači 5 eura previše.

Fico već sada vrijedi tih para, a jedva sam ga počeo koristiti.

Sterlok eh, kad je bilo besplatno nisam ni bila blizu epica.

5 dana kasnije

Napokon cu moc imat instaliranu igru uz Warzone 😃

U ponedjeljak kupljen, prekjučer podignut i jučer složen i podešen LG OLED 65C1 😃

Picek e tak treba izgledati regal u dnevnoj!! Slobodan u svim smjerovima, tak da jednog dana stane i 100" TV!! 😀

Tzereen Slažem se, s tim da osim regala treba biti dovoljno veliki i zid. Kao što vidiš, zid je čist bez nepotrebnih slika, naljepnica i slično spreman biti iskorišten jednog dana za veću telku. Zasad sam još na portablu od 65" 🤣

Picek još najbolje da zid nagrdi znak:live laugh love.

Veliki fan čistih površina bez figurica, vaza, tabletića i tako dalje i bliže, alergična sam na cluter i na tepihe, a kad je sve čisto, svaki dan 20 min pobrišeš i počistiš sve u kući i bude ko u apoteci.

oxi slažem se za brisanje prašine no s lijeve strane gdje su ove bijele police, imamo 7m polica od poda do stropa, mislim da su u pitanju 42 police pune svega i svačega tako da nije baš lako za brisati 🤣

Izolacija 10dana uze Hunt deluxe za 140kn , steta sta BF tek sljedeci tjedan izlazi

oxi svaki dan 20 min pobrišeš i počistiš sve u kući i bude ko u apoteci.

Radio sam si razmještaj stvari po stolu i zapravo se svelo na miš, tipkovnica, dva monitora i dva laptopa. Tu i tamo koji kabel i to je to. Kakva milina za čistiti. Bezbolno.

Picek Nadam se da je zid dovoljno čvrst kad susjed baci ženu kroz njega da ti ne polupa TV.

U The Officeu Dwight Schrute kaže Michaelu kad kupuje kuću. 😀

Dobio sam ovo u desno rame, teći put.