Garrus_V giga chad
Što ste zadnje kupili ili dobili?
Garrus_V to je ASCII @yakuza_stinger
Fenix uf, to ti jos ne mogu reci ali poprilican je udarac ako je suditi po youtube-u, mozda uzmem i ugradbenu bateriju s usb-c ako ne bude drzalo iznad 4h.
giga chad svakako nije bio meme na koji je moja zena mislila dok me gledala kako se igram sa svojom igrackom, prije neki "sta mi je ovo trebalo u zivotu".
Stiglo jos stvari.
Par 4k steelbookova.
Robin Hood , Highlander i Nope.
Nope sam pogledao preko vikenda i kao i svaki dosadasnji film Jordan Peele-a i ovaj mi je bas prijao.
Stigao i 4K koji nije limeni ali je svakako film koji sam zeleo da imam i okrenem jos koji put.
The Wolf of Wall Street, dodje u jako finom tvrdom pakovanju plus sa jos nekim dzidzabidzama i naravno sa malom knjigicom koja prica o glumcima, filmu, snimanju itd.
I za kraj par igara.
Sakura Wars - imam digitalno ali mi je igra tako fino prijala u tom trenutku da sam morao uzeti i fizicko izdanje, treba se jos vratiti toj igri i porokati trofeje.
Persona 5 Strikers - Ovo sam bio malo okrenuo na PC-u kad je izaslo ali ce pravi prelazak krenuti tek sad na plejki, plus cekao sam pristojan popust da je uzmem.
Lost Judgment - nisam igrao ni jedno izdanje iz ovog serijala, cena bila fina i sad prvo obrnuti prvu igru.
Soul Hackers 2 - ovde se isto cekao popust ali je bilo sigurno da ce se uzeti i odigrati kad tad plus SMT mora rasti.
- Uređivano
Kupio zadnje laptop (HP) Omen 16 -> konfiguracija AMD Ryzen 7 5800H 3.2Ghz, 16 GB DDR4 3.200Mhz, RTX 3070.
Nisam već godinama bio na Windows laptopu, a kako sam preko ljeta imao dobru priliku za PC da ga prodam što sam i realizirao, rekoh idem probati spojiti na jednom uređaju posao i zabavu (Macbook Pro kojeg sam koristio je naslijedila supruga).
Za sada izuzetno zadovoljan dobivenim - nema naravno trajnost baterije Macbooka (izdrži cca 4h normalnog rada) i Appleov build quality, no perfomanse su fantastične, nije previše bučan pod opterećenjem, nije pretražak (oko 2,3kg) i naravno, više ne moram koristiti jebene dockove ako želim bilo što uštekati u njega (USB stick, memory karticu, hdmi kabel itd.).
Što se tiče gaminga, Battlefield npr fino leti u 75 fps-a na mojem ultrawide 1440p monitoru, dok sam laptop ima ugrađen 144HZ full HD ekran pa dok ne igram na eksternom monitoru, može to i bolje. Valhalla također ide u 60 fps-a, u biti sve moderno radi kako bi čovjek zamislio i želio.
Još si planiram uzeti malo bolji cooling station tako da spustim temperaturu procesora dok gejmam ispod 80 stupnjeva, grafička se ne grije više od 72-3. Uglavnom, imam na laptop 5 godina garancije, ako mi dojadi i ne bude mi supportao posao kako sam zamislio, prodam ga i vratim se na Macbook. Mali eksperiment za 2023.
[deleted]
Brijac da i meni se čini, ne sjećam se da je ikad jeftinije bilo a svake godine obnavljam ovako u 12. mjesecu
Jebem im mater.
Meni ne da ni tih 25%, lol. Jebeni Sony Grinch.
[deleted]
- Uređivano
Brijac ja vidim na ps store-u, jedan od uvjeta je da nemaš aktivan ps plus
Ja ni nemam plus od 6 mjeseca, a ove ponude mi nema uopce :S
Nemam ni ja na HR accountu pa mi nudi 25% samo.
- Uređivano
Malo sam se počastio dok su popusti.
Kao prvo, Death Stranding: Director's Cut. Jako se veselim izletu s Kojimom. Kao drugo, Star Wars Jedi: Fallen Order. Planiram ponoviti gradivo prije Survivora, ovoga puta na PS5. Kao treće, Resident Evil 2, s obzirom da ima PS5 verzija, a jedna je od najdražih mi igara prošle generacije. Kao četvrto, The Council, malo sam se zaželio narativnih igara u kojima samo donosim odluke. I kao peto, Demon's Souls. Nisam ljubitelj soulsbornea, ali ljudi moji ova igretina me osvojila od prve minute… Ovdje ću sate gubiti.
Horizon ZD Complete Edition, €13.
Rezervirao Intel i5 13600KF, u ponedjeljak idem po njega