Ja isto ne volim stavljat futrole i zaštite. Samo kaj ih ja ni na mobitel ne stavljam.

Jebiga, ak padne, padne. Al ne pada mi.

Ni meni ne pada, ali se bome ni ne diže. 🤧

Tzereen

U uputstvima pise da poslije svake upotrebe pada znaci da ga ne koristis pravilno🤣🤣🤣🤣

@ "Raziel"#p485815

Jebate pa ja san manje svoga galaxy 2 stukao 🤣🤣🤣

Ali bas mi je zanimljivo da dok ne nosis sat nikad ne diras rukom nista eli je sat na ruci kao magnet je za svaku pizdariju zapinje.

Eto, dao 100kn, a dobio ništa. Tak će nam i plaće izgledat idući mjesec.

Ma bit ce jebeno se priviknut na novu valutu…baš me zanima kolko ce nam trebat da u glavi ne konvertiramo sve u kune xD

[deleted]

Jedva čekam da sipam dvije vrećice ovog sitniša u dućanu.Nakupilo se toga kroz godine.

6 dana kasnije
      • [deleted]

Stiglo s ozone.hr, dugo je trajalo ali uredno zapakirano. nije isprobano jer je kupljeno za božićni poklon

• [deleted]

Tzereen nisam ju otvorio ali siguran sam da nema, piše da je qwerty english(US)

Također danas stiglo sa ozone.hr

Sve zajedno je bilo u kutiji koja je imala kao one jastučiće punjene zrakom da zaštiti od gore i dolje, međutim čim sam uhvatio kutiju činilo se kao da je prošla veseli put. Na kraju je ova igra kartama oštećena (samo kutija, sadržaj je u perfektnom stanju) dok su headset i miš, hvala bogu, bez ikakvih tragova oštećenja. Ne znam jel oštećena od strane GLS-a ili kako, gdje, šta ali ajde…

Vidim da svi peglamo po ozoneu. Neka, kad ima top stvari, razerovo nešto sigurno uvijek ćeš naći na popustu

Miro

Evo moj Gear S3 nakon 4 i pol godine, nema šta nije prošao a drži se.

Kaiserus

Ne znam kakva je sad situacija sa Razerom ali iznenadilo me to malo pakiranje u kojoj je došla Naga.

I općenito feeling miša je nekako lagan i nekakav "jeftini" feeling. Sjećam se prve Nage, ono prije tipa 10 godina kako je izgledala i feeling u rukama i sad zadnje što sam imao Logitechov MMORPG miš (isti layout od 12 tipki sa strane) kako robustno izgleda i u rukama imaš osjećaj kao da držiš premium miš. Nadam se da sam u krivu i da to neće biti odraz kvalitete.

kauboj u zadnje vrijeme ti je trend sto lakših miševa. To nije odraz manje kvalitete već tehnologije koja je napredovala (poput čipova manji i efikasniji senzori te napredniji optički switchevi).