Kupio sam PC, rabljeni za 1000 kn. Zamijenio je prastari P4 iz 2003. Mislio sam kupiti X360 zbog Fable Anniversary ali ovo je bolje, mogu vrtiti i taj Fable i još puno igara u solidnoj kvaliteti a o upotrebljivosti naspram konzole da ne pričamo. Uglavnom, skinuo sam DMC4, Broken Age, Life is Strange i još neke stvari što želim odigrati, za sve novije i zahtjevnije tu je PS4. Igram DS4 kontrolerom, ali kupit ću Speedlink Torid da ne pohabam DS4 prebrzo. Good buy!

Poslano sa mog E2003 koristeći Tapatalk
S obzirom da nije zahtjevna igra, pogledaj si i Banner Saga. Nisam siguran kakav ukus imaš, ali možda ti se svidi. :)

#Samo kežual  ;)

Somersby Blackberry Cider (limenka)

Prvi put to pijem. Sokić sa 4,5% alkohola. Mogu reći da uopće nije loše.

Stiglo mi jutros evo.

Sljedeci je C-3PO na redu.

Banx
Imaš link?

http://www.ebay.co.uk/itm/272036143501

Od njega sam ja uzeo

Jel valja šta?
Nije loša cijena...

Pa vrti sve živo, brz je...
Mini PC na TV-u, za multimediju stvoren

Sent from my Redmi Note 2 using Xparent Green Tapatalk 2

4 dana kasnije

Nova igračka.

Moj pali od prve kao i prvog dana. Konzola je iz 1998 a ps2 mi je trajao godinu dana :

ps2 mi je trajao godinu dana
Mnogima je. Zato PS2 i jest najprodavanija konzola na svijetu - svi su kupili 2 (ako ne i 3) komada.

Mnogima je. Zato PS2 i jest najprodavanija konzola na svijetu - svi su kupili 2 (ako ne i 3) komada.
Ahahahaha
I meni je crkao..
Drugoga sam nokautirao. (

Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk

7005 model (sa serial i expansion portovima), pad i kartica, 60 kn!

Edit: vjerojatno, kolega Yakuza, bubnuo sam odoka. Serija 7 uglavnom.

PS2 star 11 godina i dalje mi odlicno radi, kao i Wii koji je star 9 godina. A ni na PS3 se ne mogu pozalit (5 i pol godina).

Fat PS2 koji sam imao - SPCH 30004 je trajao čak 2 godine. GTA San Andreas ga je dokrajčio. Slim sam nabavio par godina kasnije i traje dan danas..rekao bih negdje 5 godina ak ne i više, al s time da količina igranja na njemu nije usporediva s debelim. Opet i slim ima svojih mušica al zasad čita sve normalno.

Sjećam se masovnih bljuvanja po PS2 davno prije upravo zbog tog što su im laseri crkavali pa da doista nije čudno što su se u puno komada i prodali hehehe.

ikral jel ti torid radi dobro?ja u kuči imam neke prepreke koje mi ometaju signal

Radi, ali igram s pol metra. Lovi na 5-6 m inače.