Kupio sam PC, rabljeni za 1000 kn. Zamijenio je prastari P4 iz 2003. Mislio sam kupiti X360 zbog Fable Anniversary ali ovo je bolje, mogu vrtiti i taj Fable i još puno igara u solidnoj kvaliteti a o upotrebljivosti naspram konzole da ne pričamo. Uglavnom, skinuo sam DMC4, Broken Age, Life is Strange i još neke stvari što želim odigrati, za sve novije i zahtjevnije tu je PS4. Igram DS4 kontrolerom, ali kupit ću Speedlink Torid da ne pohabam DS4 prebrzo. Good buy!S obzirom da nije zahtjevna igra, pogledaj si i Banner Saga. Nisam siguran kakav ukus imaš, ali možda ti se svidi. :)
Poslano sa mog E2003 koristeći Tapatalk
Što ste zadnje kupili ili dobili?
#Samo kežual ;)
Somersby Blackberry Cider (limenka)
Prvi put to pijem. Sokić sa 4,5% alkohola. Mogu reći da uopće nije loše.
Banx
Imaš link?
http://www.ebay.co.uk/itm/272036143501
Od njega sam ja uzeo
Jel valja šta?
Nije loša cijena...
Pa vrti sve živo, brz je...
Mini PC na TV-u, za multimediju stvoren
Sent from my Redmi Note 2 using Xparent Green Tapatalk 2
Moj pali od prve kao i prvog dana. Konzola je iz 1998 a ps2 mi je trajao godinu dana :
ps2 mi je trajao godinu danaMnogima je. Zato PS2 i jest najprodavanija konzola na svijetu - svi su kupili 2 (ako ne i 3) komada.
Ahahahahaps2 mi je trajao godinu danaMnogima je. Zato PS2 i jest najprodavanija konzola na svijetu - svi su kupili 2 (ako ne i 3) komada.
I meni je crkao..
Drugoga sam nokautirao. (
Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk
7005 model (sa serial i expansion portovima), pad i kartica, 60 kn!
Edit: vjerojatno, kolega Yakuza, bubnuo sam odoka. Serija 7 uglavnom.
Šta nije SPCH 7502?
PS2 star 11 godina i dalje mi odlicno radi, kao i Wii koji je star 9 godina. A ni na PS3 se ne mogu pozalit (5 i pol godina).ps2 mi je trajao godinu danaMnogima je. Zato PS2 i jest najprodavanija konzola na svijetu - svi su kupili 2 (ako ne i 3) komada.
Fat PS2 koji sam imao - SPCH 30004 je trajao čak 2 godine. GTA San Andreas ga je dokrajčio. Slim sam nabavio par godina kasnije i traje dan danas..rekao bih negdje 5 godina ak ne i više, al s time da količina igranja na njemu nije usporediva s debelim. Opet i slim ima svojih mušica al zasad čita sve normalno.ps2 mi je trajao godinu danaMnogima je. Zato PS2 i jest najprodavanija konzola na svijetu - svi su kupili 2 (ako ne i 3) komada.
Sjećam se masovnih bljuvanja po PS2 davno prije upravo zbog tog što su im laseri crkavali pa da doista nije čudno što su se u puno komada i prodali hehehe.
ikral jel ti torid radi dobro?ja u kuči imam neke prepreke koje mi ometaju signal
Radi, ali igram s pol metra. Lovi na 5-6 m inače.