Tzereen Ma naravno, samo mi se čini puno para…znam da sam nedavno gledao da ima prosječnih telki od 75" po 1000e…a ovo je doslovno više od duplo…a opet nije oled.
Tipa lg c4 77" je 2070e…i kužim strah od burn-ina…ali opet…
Tzereen Ma naravno, samo mi se čini puno para…znam da sam nedavno gledao da ima prosječnih telki od 75" po 1000e…a ovo je doslovno više od duplo…a opet nije oled.
Tipa lg c4 77" je 2070e…i kužim strah od burn-ina…ali opet…
doctorfreak cijene s dijagonalom rastu eksponencijalno. S 55 na 65 skoro ništa. Sa 65 na 75, ajde, vidi se. Ali sa 75 na 85 baš bude razlika.
Ali kužim kaj oćeš reć.
weky dobar ulov, ja ću na tu dijagonalu dok mi klinac prestane bacati stvari u smjeru televizora
Inače imam LG-ov oled već koju godinu, srećom nisam do sada imao probleme s burn-inom. No kužim da ti nema smisla riskirati + oled na toj dijagonali je vjerojatno brutalno skup.
Ja bi 75" makar….
Ovih 65 mi se činilo ogromno, ali je meh….
Blago vama, moja soba u poktrovlju, ne stane ništa više od 55. Možda bi nagurao 65, ali onda bi zvučnici morali ići iza i morao bi promijeniti nogice od namještaja da budu neke niže. Trenutno mi je gornji desni kut TV-a 9 cm od stropa.
Baš gledam kako je u Svijetu Medija LG 77C4 trenutno 2199€ što mi je svakako bolja kupovina od MiniLED-a bez obzira na nešto manju dijagonalu.
Pustite čovjeka da uživa.
I reko je svoje razloge zašto i nije uzeo OLED
Tako mnogo postova kada netko pita preporuku za TV, npr od 800 eura. I onda komentari: "ma rastegni se još "samo" 600 i uzmi OLED", "rađe OLED 55" nego miniLED 65" i slično.
Isplati se uzeti LG Oled samo zbog magic remotea.
Isplati se uzeti što god kome bolje odgovara.
Honor Magic 6 Pro se udomio kod mene u subotu, veselje prebacivanja svega sa prošlog kao inače kako to bude. Oneplus 12 me izdao nakon ni godinu dana, dobio je osip po ekranu, morati će na operacijski stol, nadam se.