HaHa-Ha-Ha ljudi, u nijednoj gaming trgovini nema KCDII za PS5. 🤣 Znaci nisam ovo dugo vidio.

Flipper Instar i Vacom, piše da je dostupno…samo je cijena skoro 70 eura.

Edit: Svijet medija isto na lageru.

Kad otvarali Big Bang u VŽ-u uzel s popustima. Za Astrobot je sin dal dio love jer mu je bil rođendan i to mu onda rođendanski poklon.

dok cekamo Miru da se ponovi, prodje baba s kolacima….

Nije mi bilo dosta 3 TB unutar kućišta (2 TB Seagate NVMe Game Drive i 1 TB HDD Samsung Spinpoint F3) pa se uzelo dodatnih 2 TB ovoga:

Nakeljit će se metalni heatsink od Seagatea s obzirom da je on pod onim od matične čim mi stignu termalni padovi s Temua i tjt. @fensisuperstar - da te preduhitrim, fuck Zmazung!😆

Uzeo sa Amazona da zamjenim svoju super low budget sa ovom budget mašinom

lars82 bilo bi lijepo da napišeš jednu mini recenziju kad probaš, ovo gledam već mjesecima ali je skupo jako skupo, nećkam se jer možda ima learning curve za koji moja kičma nije spremna, a čula sam da radi čuda za donji dio leđa.

weky čestitke!!

Kaj je to, TCL ili Philips?

TCL, kad sam istraživao, ima baš sve potrebno za gaming i mini LED je baš gamechanger. Plus htio sam google TV zbog podrške za appove.

Htio sam uzeti LG OLED kao svi ikad, u veličini 83, ali moj način korištenja je prerizičan za burn in, čak i za G seriju. Previše spotifya, pauziranja igara i netflixa, a i često zaspim uz telku.

weky zato je meni OLED namješten da se sam ugasi nakon 2h neprčkanja po njemu pa neće doći do burn in-a. A kaj se tiče pauziranja i slično, za to ne treba brinuti, današnji OLED televizori su dosta napredovali po tom pitanju. Gledao sam na nekoj stranici test za burn in i nakon 8h statične slike nije bilo butn in-a.

weky daj mi šibni koji baš model i kolko košta. Ja bi isto najradije 75 ili 85 sad.

Koliko daleko si od tv-a?