Ha ljudi, u nijednoj gaming trgovini nema KCDII za PS5.
Znaci nisam ovo dugo vidio.
Što ste zadnje kupili ili dobili?
Nije mi bilo dosta 3 TB unutar kućišta (2 TB Seagate NVMe Game Drive i 1 TB HDD Samsung Spinpoint F3) pa se uzelo dodatnih 2 TB ovoga:
Nakeljit će se metalni heatsink od Seagatea s obzirom da je on pod onim od matične čim mi stignu termalni padovi s Temua i tjt. @fensisuperstar - da te preduhitrim, fuck Zmazung!
- Uređivano
weky auuu fino si se pocastio, sretan rockas btw!
TCL, kad sam istraživao, ima baš sve potrebno za gaming i mini LED je baš gamechanger. Plus htio sam google TV zbog podrške za appove.
Htio sam uzeti LG OLED kao svi ikad, u veličini 83, ali moj način korištenja je prerizičan za burn in, čak i za G seriju. Previše spotifya, pauziranja igara i netflixa, a i često zaspim uz telku.
weky zato je meni OLED namješten da se sam ugasi nakon 2h neprčkanja po njemu pa neće doći do burn in-a. A kaj se tiče pauziranja i slično, za to ne treba brinuti, današnji OLED televizori su dosta napredovali po tom pitanju. Gledao sam na nekoj stranici test za burn in i nakon 8h statične slike nije bilo butn in-a.
Flipper Kao da sam ja toliko daleko razmišljao. Bude.
Picek Da, to mi je pričao i gunner za njegov Sony, pa evo ima HRT logo i na Plejki. Ovak me boli piša za screensavere i gašenja i čišćenja piksela. Prestar sam da mi se zajebava oko toga.
Tzereen https://www.bigbang.hr/tv-85-tcl-mini-led-85q9b-google-tv.html
Koliko daleko si od tv-a?